Η συμπρωταγωνίστρια σε ροζ dvd μιλά για τη σύλληψη και την εμπλοκή της στα ναρκωτικά!

Η συμπρωταγωνίστρια σε ροζ dvd μιλά για τη σύλληψη και την εμπλοκή της στα ναρκωτικά! | tlife.gr

Ευρέως γνωστή έχει γίνει τις τελευταίες μέρες η υπόθεση του μοντέλου που συνελήφθη για ναρκωτικά μαζί με τον άδερφό της και τον 40χρονο πολιτικό μηχανικό

Ο λόγος για την Βίβιαν Ιωακείμ, το καυτό κορίτσι που συμπρωταγωνίστηκε με την Μαριάννα Ντούβλη στο ροζ dvd, οι οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην εφημερίδα Espresso δίνει την δική της ερμηνεία στα πράγματα.

«Αμάρτησα για τον αδερφό μου»!
Η Βίβιαν Ιωακείμ δηλώνει συνένοχη στο έγκλημα καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο αδερφός της είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών ουσιών κι εκείνη του έδινε χρήματα για τη δόση του. Ενώ, όταν ρωτάται από τον δημοσιογράφο για τη σύλληψή της, εκείνη δίνει την δική της εκδοχή: «Βρισκόμουν στο στέκι μου, σε ένα ίντερνετ καφέ στην Κυψέλη, όταν ήρθε ο αδερφός μου μαζί με έναν φίλο του για να του δώσω λεφτά. Είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και πάντα ερχόταν και μου ζητούσε λεφτά. Δεν είχα, ούτε έχω τη δύναμη να του αρνηθώ. Έτσι, όταν το απόγευμα της Τετάρτης ήρθε με το φίλο του, μπήκα στο αυτοκίνητο και του έδωσα κάποια χρήματα. Μετά μπήκα στο ίντερνετ καφέ αλλά πριν προλάβω να καθίσω ήρθαν οι αστυνομικοί. Με ρώτησαν τι σχέση είχα και τι έδωσα στο «παλικάρι» κι εγώ αμέσως τους είπα όλη την αλήθεια».

Το μοντέλο δηλώνει σοκαρισμένο από τη σύλληψή του: «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήμουν στα κρατητήρια. Τρελάθηκα!», λέει χαρακτηριστικά, ενώ σήμερα έχει αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μέχρι να γίνει η δίκη.

READ more