Η σύμβουλος του Υπουργού Υγείας που προσπαθεί να γλιτώσει από τη νευρική ανορεξία!

Εδώ και 13 χρόνια δίνει το δικό της αγώνα για να καταφέρει να γλιτώσει από τη νευρική ανορεξία. Ο λόγος για την Στέλα Λέτσιου, την σύμβουλο του υφυπουργού Υγείας Μάρκου Μπόλαρη που αντιμετωπίζει μια βαριά μορφή νευρικής ανορεξίας.

Η Στέλα Λέτσιου έχει ήδη εμφανιστεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Star και είχε μιλήσει για τις δύσκολες ώρες που περνά και την προσπάθειά της να νικήσει τη νευρική ανορεξία.

Η νεαρή πτυχιούχος μέσα από το βιβλίο που έγραψε “Anorexia nervosa” προσπαθεί να μοιραστεί και με άλλες γυναίκες το μαρτυρικό αγώνα που δίνει τα τελευταία χρόνια. “με λένε Στέλα, μικρή με φώναζαν Σταλίτσα κι αυτή είναι η ιστορία μου. Είμαι 29 χρόνων και τα τελευταία 13 χρόνια πάσχω από νευρική ανορεξία. Παλεύω εδώ και τρία χρόνια να νικήσω την ασθένεια και ακόμη δεν έχω κερδίσει”, γράφει η ίδια στο βιβλίο της.

Μιλώντας για τις δύσκολες ώρες που έχει περάσει μέχρι στιγμής, ανέφερε ότι η νευρική ανορεξία έχει καταργήσει κάθε ένστικτο επιβίωσης, έχει αλλάξει τη ζωή της και την οδήγησε ως το χωρισμό με τον σύντροφό της. “Χωρίσαμε εδώ και ένα χρόνο. Αρκετά μου στάθηκε… Σε αυτές τις περιπτώσεις καλά κάνει ο άλλος να φτιάξει τη ζωή του, γιατί δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου”, δήλωσε η Στέλα στην “Espresso”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164