Η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα και της Angelina Jolie στην αμερικάνικη Vogue

Η επίσκεψη της Angelina Jolie χώρα μας αν και κράτησε λιγότερο από 48 ώρες κατάφερε να γίνει πρώτο θέμα. Τόσο στα εγχώρια media που έσπευσαν να απαθανατίσουν τη χολιγουντιανή σταρ σε κάθε της σταθμό στη χώρα μας όσο και από τα διεθνή μέσα. Ακόμα και η συνάντησή της με τον Έλληνα πρωθυπουργό έκανε το γύρο του κόσμου.

Τις φωτογραφίες από τη συνάντηση της Angelina με τον Αλέξη Τσίπρα δεν άφησε ασχολίαστη και η Vogue. Η αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται από σπόντα με τον Έλληνα πολιτικό. Στο παρελθόν είχε αναλάβει να κάνει στιλιστικές προτάσεις στη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα.

Αυτή η φορά ωστόσο επικεντρώθηκε στις στιλιστικές επιλογές της ειδικής απεσταλμένης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.


Το περιοδικό υπογραμμίζει ότι η διάσημη σταρ ακολουθεί τις τάσεις της μόδας αλλά διατηρεί το δικό της προσωπικό στιλ. Η Angelina επιμένει στο tatal black στις περισσότερες από τις εμφανίσεις της, ενώ η αδυναμία της για φέτος είναι οι μπότες.


Στη συνάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα προτίμησε ένα ζευγάρι μαύρες mid-calf μπότες. Η ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στα παπούτσια και κυρίως σε αυτά με χαμηλό τακούνι αλλά και στις τσάντες και όπως συνηθίζει, έτσι και στην Ελλάδα κρατούσε τσάντα Luis Vuitton.

Read More

And More