Η Συνατσάκη έγραψε το ημιτελές τέλος του Masterchef – Ποιοι είναι οι φιναλίστ του διαγωνισμού

Αυλαία, τουλάχιστον προς το παρόν, έδωσε το βράδυ της Πέμπτης το Masterchef, όχι με τον νικητή του διαγωνισμού, αλλά με τους δύο φιναλίστ. Με τα προβλήματα στην πληρωμή των συντελεστών της εκπομπής να συνεχίζονται, ο τελικός θα περιμένει ακόμα για το αν και πότε θα σερβιριστεί.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι Γιώργος Γεράρδος, Κωστής Καμπάς και Μπάμπης Κουντούρης έδωσαν σκληρή μάχη με τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα και αυτοί που κατάφεραν να βγουν νικητές ήταν ο Κωστής και ο Μπάμπης.
Το φινάλε του χθεσινού επεισοδίου το έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία διαδέχτηκε τη χαρά των δύο φιναλίστ για να ενημερώσει για τα άσχημα μαντάτα:
Κανονικά τώρα θα έπρεπε να δώσουμε ένα συγκεκριμένο ραντεβού για τον τελικό ανάμεσα στον Κωστή και τον Μπάμπη, όμως θα ζητήσουμε από τα εκατομμύρια των τηλεθεατών του Masterchef λίγη υπομονή. Ευχαριστούμε πολύ για όλο αυτό το διάστημα. Σύντομα ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε την μέρα και την ώρα της μετάδοσης της τελικής δοκιμασίας για τον επόμενο Έλληνα Masterchef. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά…

Δες το βίντεο στο zappit

Read More

And More