Η συνέντευξη του Α. Ρέμου στη Bild: “Ο κύριος Σόιμπλε φέρει ένα πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης”

Την απάντησή του στα σχόλια που δημιουργήθηκαν μετά το μεγάλο πάρτυ στη Μύκονο έδωσε ο Αντώνης Ρέμος με συνέντευξή του στη γερμανική εφημερία Bild. Ο γνωστός ερμηνευτής έδωσε τη δική του εξήγηση όσον αφορά στους χαρακτηρισμούς σε Σόιμπλε και Μέρκελ και ξεκαθάρισε πως δεν είχε σκοπό να προσβάλει κανέναν ως άνθρωπο, αλλά να σχολιάσει τις πολιτικές επιλογές τους.
“Θέλω να διευκρινίσω ότι εγώ θεωρώ σημαντικό τον διαχωρισμό του ανθρώπου από τον πολιτικό και υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Όπως πολύ συχνά συμβαίνει με τον Τύπο, οι λέξεις μπορεί να διαστρεβλωθούν και συχνά να μεταφερθούν παραπέρα κατά τρόπο που δημιουργεί παρεξηγήσεις. Αυτό συνέβη και στην προκειμένη περίπτωση. Η λεκτική μου επιλογή είχε την πρόθεση να εκφράσει τη δυσφορία μου απέναντι στην υπερβολική συμπεριφορά των θαμώνων αυτής της βραδιάς. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν πρόθεσή μου να προσβάλω ή να καταφερθώ αρνητικά για έναν άνθρωπο εξαιτίας της σωματικής του ιδιαιτερότητας., λέει χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος στην εφημερίδα Bild και συνεχίζει: Ωστόσο, ο κύριος Σόιμπλε, λόγω της θέσης του ως υπουργός Οικονομικών, φέρει μαζί και με άλλους, λόγω των αποφάσεων που πάρθηκαν για την Ελλάδα, όπως για παράδειγμα να μας «πουλήσουν ακριβό χρήμα», ένα μεγάλο μερίδιο της ευθύνης για τη σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας μου.

Ο Έλληνας τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα μετά το ντόρο που δημιουργήθηκε με τα λεγόμενά του, αλλά τις απαντήσεις του μπορούν να διαβάσουν μόνο οι συνδρομητές της Bild.

Read More

And More