Η συνεργασία Έλληνα σχεδιαστή με το μέλος των Fugees! Φωτογραφίες

O Wyclef Jean είναι γνωστός μέσα από την συμμετοχή τους στους Fugees (σίγουρα θα έχεις ακούσει το “Killing me softly”) αλλά και τις συνεγασίες του με μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής όπως η Shakira και ο Snatana.

O αστέρας της hip hop σε πρόσφατη συναυλία του στο Las Vegas και το nightclub Tao επέλεξε να φορέσει αξεσουάρ του γνωστού σχεδιαστή Διονύση Πυρομάλη. Ο Wyclef Jean ενθουσιασμένος από τη δουλειά του Έλληνα σχεδιαστή κοσμημάτων, έπειτα από πρόταση της Φανής Πολυχρονίου, ζήτησε τα custom made ακουστικά που βλέπεις στις φωτογραφίες αλλά και το βραχιόλι που φορούσε σε όλη τη διάρκεια της συγκεκριμένης συναυλίας του.

Η “γνωριμία” τους ξεκίνησε με αφορμή την Xenia Ghali. Η ταλαντούχα DJ και μουσική παραγωγός, που μας είχε συστηθεί στο TLIFE, εμπιστεύεται τον Διονύση και την στιλίστρια Φανή Πολυχρονίου σε όλες τις εμφανίσεις της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σε πρόσφατη συνεργασία της με τον Wyclef, εκείνος εντυπωσιάστηκε και ζήτησε να έρθει σε επαφή με τον Διονύση.

Πολύτιμοι συνεργάτες του Διονύση σε αυτή τη δουλειά ήταν η fashion director, Φανή Πολυχρονίου και η artist illustrator., Κωνσταντίνα Πολυχρονίου.

Read More

And More