Η συνεργασία με τους Ρήγα – Αποστόλου και τα… δάκρυα της Δέσποινας

Ο σενεριογράφος και ηθοποιός Αλέξανδρος Ρήγας βρέθηκε στον καναπέ της παρέας του Μες Στην Καλή Χαρά και μίλησε για την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, αλλά και την πιθανή συνεργασία τους στο μέλλον.

Μετά την πολύ επιτυχημένη εμφάνισή της Δέσποινας πριν από χρόνια στην πετυχημένη σειρά “Δύο Ξένοι”, φαίνεται πως οι σχέσεις του συγγραφικού διδύμου Ρήγα-Αποστόλου και της δημοφιλούς τραγουδίστριας παρέμειναν καλές. Έτσι εδώ και χρόνια ακούγονται διάφορες φήμες που τους θέλουν να συνεργάζονται και πάλι. Αυτή τη φορά για το θέατρο.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας επιβεβαίωσε πως βρίσκονται σε συζητήσεις εδώ και καιρό για ένα musical, στο οποίο θα ήθελαν την Δέσποινα να πρωταγωνιστεί. Όπως βέβαια ξεκαθάρισε τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο και οι δύο πλευρές θα πρέπει να κατασταλλάξουν στο χρόνο που θα είναι ο ιδανικότερος.

Το Δάρκυ της Δέσποινας Βανδή

Συζητώντας μάλιστα με την Ναταλία Γερμανού για την συνεργασία έκπληξη της Δέσποινας Βανδή στην σειρά “Δύο Ξένοι”, ο Αλέξανδρος Ρήγας αποκάλυψε πως τα δάκρυα και η συγκίνηση της τραγουδίστριας στην τελευταία σκηνή του αποχωρισμού ήταν πραγματική.

Και για του λόγου το αληθές, θυμήσου και πάλι την σκηνή αυτή, όταν η Δέσποινα ερμηνεύει το τραγούδι της ερήμου.

Read More

And More