Maria Menounos: πώς να αντιγράψεις το look από τον Δημήτρη Γιαννέτο!

Σε ένα κόσμο με edgy makeup trends ή εκεί όπου πρωταγωνιστεί το No Make Up Make Up, εμείς λατρεύουμε τα μακιγιάζ και τα μαλλιά που μας κάνουν να δείχνουμε sexy και ελκυστικές. Επίσης, μας αρέσουν τα glam makeup που παραπέμπουν σε παλιό Hollywood ακριβώς όπως αυτό που δημιούργησε ο αγαπημένος μας Δημήτρης Γιαννέτος στην Maria Menounos!

Pause: ο Δημήτρης Γιαννέτος είναι πλέον ο προσωπικός makeup artist της Britney Spears (how-cool-is-that?) και της Cindy Crawford. Με άλλα λόγια ο Δημήτρης Γιαννέτος είναι ο beauty expert που κρύβεται πίσω από τα μεγαλύτερα είδωλα των 90’s και αν σκεφτείς πως τα 90’s είναι… sooo hot τώρα, ο Δημήτρης Γιαννέτος είναι sooooo- soooo- sooo hot τώρα! Επίσης, είναι ο Glam God της Maria Menounos (εκείνη το είπε) και δικός μας, αφού μίλησε στο TLIFE και μας έδωσε α-να-λυ-τι-κά όλα τα info για να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Τι μας είπε ο Δημήτρης Γιαννέτος για το beauty look της Maria Menounos- Πώς θα το πετύχεις!

Μαλλιά: “Η Maria ήταν κριτής στα αμερικάνικα καλλιστεία που έγιναν στο Atlantic City. Φορούσε ένα old Hollywood φόρεμα Stello με vintage κοσμήματα του 18ου αιώνα οπότε ήθελα να της δώσω ένα πιο ρετρό look στα μαλλιά. Έβαλα σε βρεγμένα μαλλιά dry oil από την Redken και στη συνέχεια στέγνωσα τα μαλλιά με το Dyson new blow dryer ώστε να αποφύγω τον ηλεκτρισμό. Έπειτα έβαλα texturizing spray ORIBE και χρησιμοποίησα ένα μεγάλο ψαλίδι (1 -1/4 inch) δίνοντας έμφαση στις άκρες των μαλλιών ώστε να έχουν κίνηση, τύλιξα τα μαλλιά ώστε να δώσω κράτημα στο χτένισμα της”.

Μακιγιάζ: “Ήθελα να κρατήσω το μακιγιάζ σε ήπιους τόνους, χωρίς υπερβολές δίνοντας έμφαση στα φρύδια. Προετοίμασα την επιδερμίδα της με Dermalogica. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησα NARS liquid foundation και Laura Mercier concealer, Kim Kardashian West beauty contour dark shade, NARS loose powder beach shade, Marc jacobs bronzer, Anastasia Beverly Hills triple palette blush σε ροζ και πορτοκαλί αποχρώσεις, eyeliner από την L’Oréal Paris, σκιά σε coffee απόχρωση στο κινητό βλέφαρο και Soft brown MAC) σε όλο το κινητό και στο κάτω βλέφαρο για ένα πιο dreamy sexy look. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησα makeup Mario pro palette από την Anastasia Beverly Hills (απόχρωση MARINA) για να δώσω λίγο λάμψη στα μάτια και στην μπροστινή γωνία των ματιών. Έβαλα μάσκαρα L’Oreal Paris μόνο για τις πάνω βλεφαρίδες και για τις κάτω χρησιμοποίησα αδιάβροχη από την MAC. Ολοκλήρωσα το μακιγιάζ των ματιών με μερικές βλεφαρίδες τουφάκια σε large και short μέγεθος για να κάνω το βλέμμα πιο sexy. Για τα φρύδια χρησιμοποίησα εννοείται Anastasia Beverly Hills στην απόχρωση soft brown, για τις λάμψεις στα ζυγωματικά χρησιμοποίησα Tom Ford και τέλος, για τα χείλη, χρησιμοποίησα περίγραμμα Kylie lip kit και κραγιόν από τη νέα σειρά μακιγιάζ της ARDELL BEAUTY το nude και τελείωσα με το Marc jacobs lip gloss”.

Αφού ολοκλήρωσα και το μακιγιάζ ξετύλιξα τα μαλλιά, τα βούρτσισα με μια Mason Pearson βούρτσα και ψέκασα με Redken 23 hairspray”.

Read More

And More