Η σύζυγός του εφοπλιστή που έγινε… κομμώτρια!

Είναι πρώην top model και σύζυγος του εφοπλιστή Πήτερ Γεωργιόπουλος. Ο λόγος για την Καρα Γιάνγκ Γεωργιόπουλος που πριν από λίγους μήνες έκανε τα εγκαίνια του κομμωτηρίου της στη Νέα Υόρκη και χτενίζει τα μεγαλύτερα ονάματα της showbiz αλλά και την πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

Η Κάρα είναι μια Καλιφορνέζα καλλονή με πολλά εξώφυλλα στη “Vogue” και το “Elle”, φίλη της Cindy Crawford και της Elle Macpherson, που εγκατέλειψε την καριέρα της για να παντρευτεί τον Ελληνοαμερικάνο Πήτερ Γεωργιόπουλο. “Άφησα το χώρο της μόδας γιατί με 2 παιδιά ήταν δύσκολο να είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι”, δήλωσε η ίδια στο “ΟΛΑ People”.
Παρόλα αυτά, η Καρα φαίνεται πως μπήκε γρήγορά στον επιχειρηματικό κόσμο και αφού λάνσαρε τη σειρά περιποίησης μαλλιών “Hair Rules”, άνοιξε το δικό της κομμωτήριο στην καρδιά της Νέας Υόρκη. Πελάτισσές της είναι τα μεγαλύτερα ονάματα της ξένης showbiz, ανάμεσα στις οποίες, η Sara Jessica Parker και η Michelle Obama.

Η ίδια μάλιστα παραδέχεται ότι η πρωταγωνίστρια του “Sex and the city” είναι η πρώτη διάσημη πελάτισσα που βρέθηκε στο κομμωτήριό της. “Η Sara ήταν η πρώτη, αλλά θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε. Οι δικοί μας μετρ έχουν περιποιηθεί κατά καιρόυς διάφορες διάσημες κυρίες. Για παράδειγμα την Lady Gaga, ενώ ο hair stylist Dickey χτενίζει την Ράκελ Γουέλς και την Κοντολίζα Ράις”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, η Κάρα δήλωσε ότι όποτε επισκέπτεται τη Νέα Υόρκη περνά από το κομωτήριό της. “Όταν επισκέπτονατι τη Νέα Υόρκη οι Obama περνούν από το κομμωτήριο. Εκτός από την κόμμωση της Michelle περιποιούμαστε τα μαλλιά και του κ. Obama και των παιδιών”, σημείωσε.

Τέλος, όσον αφορά την ιδέα της να ανοίξει κομμωτήριο, η νεαρή επιχειρηματίας αποκάλυψε πως ως μοντέλο γνωρίζει καλά πόσο καταστρέφονται τα μαλλιά των σταρ και ήξερε ποια προϊόντα έπρεπε να λανσάρει. “Ως μοντέλο τα μαλλιά μου ήταν κατεστραμμένα. Πότe ήταν μαύρα, πότε ξανθά, πότε κοντά, πότε μακριά και πότε σγουρά. Να φανταστείτε όταν σταμάτησα το μόντελινγκ και έμεινα έγκυος, τα έκοψα αγορίστικα για να δυναμώσουν. Τότε είπα να βγάλω τη σειρά περιποήσης μαλλιών”, κατέληξε.

Read More

And More