Η σύζυγος του Μιχαλολιάκου αποκάλυψε ότι είναι… ξαδέρφη της Κανέλλη

Η επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου ήταν από τα πιο σχολιασμένα θέματα των ημερών. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που υποστήριξαν δημόσια την θέση τους για το περιστατικό. Η πλειοψηφία το καταδίκασε αλλά όπως πάντα υπάρχει και η άλλη πλευρά…

Οι άνθρωποι που τάχθηκαν υπέρ του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής μέχρι σήμερα ήταν τα μέλη της οργάνωσης και φυσικά ο αρχηγός τους Νίκος Μιχαλολιάκος. Κανείς δεν θεώρησε απαράδεκτο το γεγονός ότι το θύμα ήταν μία γυναίκα. Μάλιστα, σήμερα, μία γυναίκα της Χρυσής Αυγής λέει την δική της άποψη πάνω στο θέμα.

Η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, μιλώντας στην εκπομπή “Μεσημεριανή Μελέτη” υποστήριξε πως το χαστούκι στην Λιάνα Κανέλλη ήταν ένα χαστούκι που έδωσε όλη η Ελλάδα ενώ αποκάλυψε πως με την βουλευτή του ΚΚΕ είναι μακρινές ξαδέρφες και μικρές έκαναν υποχρεωτικά παρέα.

Η σύζυγος του κ. Μιχαλολιάκου τόνισε πως καλά της έκανε αφού ήταν πολύ θρασύς και δεν πάψει να είναι. “Ο κύριος Κασιδιάρης δέχτηκε μια προσωπική επίθεση, ήταν προγεγραμμένο αυτό να γίνει και πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος με αξιοπρέπεια αντιδρά έτσι είτε ο άλλος είναι γυναίκα είτε άντρας… επιτέθηκε πρώτη η κυρία Κανέλλη”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, δήλωσε πως δεν είναι φεμινίστρια υποστήριξε πως η Λιάνα Κανέλλη είναι και εύσωμη και έτσι όταν έσπρωξε τον Ηλία Κασιδιάρη θα μπορούσε να τον ρίξει κάτω, γιατί μπορεί να είναι δυνατός, αλλά μπορεί να αντέξει να σηκώσει μέχρι έναν συγκεκριμένο αριθμό κιλών.

Άκου τι άλλο δήλωσε:

Read More

And More