Η Τάμτα στο top 3 του international airplay chart του Ισραήλ!

Το νέο single της Τάμτα με τίτλο «Unloved» που έχει αρχίσει ήδη να γίνεται μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα και την Κύπρο, φαίνεται να κάνει τα πρώτα επιτυχημένα βήματα του και στο εξωτερικό.

Η πρώτη χώρα του εξωτερικού στην οποία κυκλοφόρησε το «Unloved» είναι το Ισραήλ. Η αποδοχή του τραγουδιού από τα ραδιόφωνα είναι τόσο θερμή που σε δυο μόνο εβδομάδες από την κυκλοφορία του εκτοξεύτηκε στο Top3 του Ιnternational Αirplay Chart του Ισραήλ και βρίσκεται ανάμεσα σε διεθνής καλλιτέχνες όπως: David Guetta, Pitbull, Jason Derulo, Wiz Kalifa και άλλους πολλούς! Τον Αύγουστο το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στην Σουηδία και άμεσος μετά στην Τουρκία και στην Ρουμανία!

Δες το εντυπωσιακό video του «Unloved» εδώ

Παραγωγοί του τραγούδιού είναι οι παγκοσμίου φήμης παραγωγοί Yacoub Rami και Alex P. O Rami Yacoub που έχει γράψει ιστορικές επιτυχίες όπως το …Baby One More Time της Britney Spears, το It’s My Life των Bon Jovi και τα πιο πρόσφατα What makes you beautiful των One Dierction και Starship της Nicki Minaj, ενώ ο Ελληνικής καταγωγής Alex P υπογράψει παραγωγές όπως το Live it Up της Jeniffer Lopez, I Like How it Feels των Enrique Iglesias Feat Pitbull και My Ηeart is Refusing Me της ερμηνεύτριας του Euphoria, Loreen.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του “Unloved” στο εξωτερικό, και μετά από μία πολύ επιτυχημένη σεζόν στην νυχτερινή Αθήνα αλλά και μία αναπάντεχη τηλεοπτική εμφάνιση στην κρητική επιτροπή του X Factor της Γεωργίας για δεύτερη φορά ή Τάμτα ξεκίνησε μια σειρά εμφανίσεων στην Μύκονο. Η Τάμτα μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη συνεργάζονται ξανά, αυτή τη φορά στο καλοκαιρινό Cabarret στην Μύκονο και παρουσιάζουν ένα ανανεωμένο και δυναμικό πρόγραμμα μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Μείνε συντονισμένη στο ρυθμό αυτής της διαφορετικής μουσικής ιστορίας… της ιστορίας του “Unloved” που όπως φαίνεται μας επιφυλάσσει πολλές ακόμα ευχάριστες εκπλήξεις!

Read More

And More