Η Τάμτα θα παίξει σε μιούζικαλ!

Σε μιούζικαλ θα δούμε αυτόν το χειμώνα την Τάμτα, η οποία θα παίξει στο έργο RENT σε καινούργιο χώρο στο STARZ στο Θησείο. Η γνωστή pop σταρ φαίνεται πως πέρα από το τραγούδι θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στο χώρο της υποκριτικής.

Πέρα από τις live εμφανίσεις που θα κάνει αυτόν το χειμώνα και την προώθηση του προσωπικού της δίσκου, η Τάμτα θα εντυπωσιάσει τους θαυμαστές της και στο μουσικό θέατρο. Έτσι, λοιπόν, θα την δούμε στο RENT του Jonathan Larson σε ένα καινούργιο χώρο στο STARZ στο Θησείο.
Το RENT είναι ένα έργο που εκφράζει τη γενιά της τελευταίας εικοσαετίας, τα προβλήματα, τα αδιέξοδα , τις αγωνίες και τα όνειρά της –επίκαιρο όσο ποτέ στην Ελλάδα του σήμερα ..Τη σκηνοθεσία της παράστασης έχει κάνει η Θέμις Μαρσέλου και η απόδοση κειμένου έχει γίνει από τον Γιώργο Καπουτζίδη.
Οι πρόβες έχουν αρχίσει ήδη και η Τάμτα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία παράλληλα με τις εμφανίσεις της σε club σε όλη την Ελλάδα. Η ίδια παρά τις πολλές και επίπονες πρόβες, δηλώνει πολύ χαρούμενη που θα συμμετέχει στην παράσταση που θα ξεκινήσει από τέλη Οκτώβρη. Μαζί της θα είναι και πολλοί ταλαντούχοι ηθοποιοί και τραγουδιστές. Ανάμεσά τους θα είναι η Άντα Λιβιτσάνου, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Γιώργος Καραδήμος και πολλοί άλλοι!
Εμείς περιμένουμε να την απολάυσουμε…

Read More

And More