Η Τατιάνα για τα αίτια θανάτου του Νίκου Γιγουρτάκη! Δες το video

Για τις αιτίες του ξαφνικού θανάτου του Νίκου Γιγουρτάκη μίλησε στο “Μίλα” ο πατέρας του Τάκης, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως το παιδί του πέθανε από αναβολικά. Ενώ, την ίδια στιγμή ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Δρ. Πάνος Ευσταθίου αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που προκαλεί η χρήση των αναβολικών.

Αρχικά, ο γνωστός επιχειρηματίας ανέφερε πως σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή: “Ο Νίκος πέθανε από ύποπτα σκευάσματα”. “Ήταν φανερό από το τι πέθανε. Είχα δει ότι έπαιρνε πρωτεΐνες και προσπαθούσε να φτιάξει σώμα. Παλιά είχα βρει κάποιους γυμναστές που του έδιναν πρωτεΐνες και τους είχα κυνηγήσει. Από τα 21 χρόνια έκανε γυμναστική και έπαιρνε σκευάσματα. Δεν μπορώ, δυστυχώς, να κινηθώ νομικά. Αλλά όλοι ξέρουμε πως δεν υπάρχει γυμναστήριο που να μην δίνει τέτοια σκευάσματα. Θα το κυνηγήσω, θα το ψάξω, αλλά δεν ξέρω τι θα καταφέρω να κάνω”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος ξέσπασε λέγοντας: “Ο Νίκος δεν κάπνιζε, δεν έπινε, δε έπαιρνε ναρκωτικά, έκανε υγιηνή διατροφή και η χολιστερίνη του είχε φθάσει στα ύψη, από τις πρωτεΐνες. Αυτά τα σκευάσματα είναι ακριβότερα από τα ναρκωτικά και είναι χειρότερα και πιο επικίνδυνα”.

Παράλληλα, ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Δρ. Πάνος Ευσταθίου μίλησε για το πόσο επικίνδυνη είναι η χρήση των αναβολικών στα νέα παιδιά. “Τα αναβολικά είναι κατά βάση ένα κομμάτι της αντρικής ορμόνης τεστοστερόνης, που υπάρχει σε μεγάλη ποσότητα στον αντρικό οργανισμό και σε ελάχιστη στις γυναίκες. Όταν πάρω παραπάνω ορμόνη αυξάνεται η μυϊκή μάζα και ελαττώνεται το λίπος της μυϊκής μάζας”, εξήγησε ο κ. Ευσταθίου.

Πώς έφθασε, όμως, ο Νίκος ως το θάνατο;

“Το ταξίδι ξεκίνησε πριν δέκα χρόνια, όταν αυτός ο νέος είχε το στοιχείο του ναρκισσισμού. Άρχισε να γυμνάζεται και να κάνει διατροφη, να παίρνει βοηθήματα και μετά ήρθαν τα αναβολικά. Αυτά τα σκευάσματα δεν τα βρίσκεις στο φαρμακείο ή στα ράφια των γυμναστηρίων. Τα δίνει ο φίλος στον φίλο, ο παλιός στο νέο και δυστυχώς ένα κομμάτι από αυτά τα διοχετεύει το internet. Επίσης, χρειάζεται πολύ προσοχή σε κάποιους ασυνείδητους γυμναστές”.

Δες το video από την εκπομπή:

Read More

And More