“Η Τέτα Καμπουρέλη δεν απείλησε τον Νίκο Κοκλώνη”

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί από χθες μεταξύ Νίκου Κοκλώνη και Τέτας Καμπουρέλη θέλησε να τοποθετηθεί σήμερα μέσα από την εκπομπή “Πάμε Δανάη” η Αθηναϊς Νέγκα. 

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Κοκλώνης αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα κάποια μηνύματα στο οποία η γνωστή αισθητικός φέρεται να εκβιάζει τον εκδότη του περιοδικού ΟΚ! προκειμένου να της καταθέσει 50.000 ευρώ στον λογαριασμό της για μία φωτογραφία που βρίσκεται στο τεύχος που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Απριλίου. Στο τεύχος αυτό υπάρχει και ρεπορτάζ για την περίφημη υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό, στην οποία είναι κατηγορούμενος ο 58χρονος σύζυγός της.

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης, ο τηλεοπτικός παραγωγός, συνοδευόμενος από δύο δικηγόρους, επισκέφθηκε το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής και κατέθεσε μήνυση κατά της Τέτας Καμπουρέλη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Νίκος Κοκλώνης συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Δίωξης Εκβιαστών, Νικόλα Νταβαρίνο, όπου εξέθεσε τον εκβιασμό που υποστηρίζει ότι υφίσταται από την αισθητικό.

 Η Αθηναϊς Νέγκα από τη δική της πλευρά δήλωσε πως είναι δικαίωμα του καθενός να μην θέλει να εμφανιστεί η φωτογραφία του σε κάποιο περιοδικό αλλά και να ζητήσει λεφτά για μια φωτογραφία από την οποία το περιοδικό αυτό θα λάβει έσοδα. Μάλιστα στο τέλος της συζήτησης η Αθηναϊς Νέγκα τόνισε πως κατά την άποψή της η Τέτα Καμπουρέλη δεν εκβιάζει ούτε απειλεί τον Νίκο Κοκλώνη απλά του ζητά χρήματα.

Read More

And More