Η θεία του Λιάπη για την απίστευτη ιστορία με το σαλέ: Με έμπλεξαν για μία βλακεία του Μιχάλη

Στα 82 της είδε ξαφνικά το όνομά της σε όλα τα ΜΜΕ. Η Βασιλική Λιάπη δεν μπορούσε να πιστέψει την υπόθεση στην οποία βρέθηκε μπλεγμένη εν αγνοία της «από μία βλακεία του Μιχάλη», όπως λέει η θεία του πρώην υπουργού που απαντά για την ιστορία του περιβόητου σαλέ.

«Με μπλέξανε σ’ αυτή την ιστορία», εξομολογείται στο «Εθνος» η ηλικιωμένη γυναίκα. «Δεν έβαλα ποτέ δικηγόρο, για να βγάλει κάποια ανακοίνωση. Ολα αυτά έγιναν ερήμην μου», προσθέτει, αναφερόμενη στην ανακοίνωση του φερόμενου ως πληρεξούσιου δικηγόρου της, που υποστήριζε πως η Βασιλική Λιάπη ήταν η μόνη δικαιούχους της κοινοτικής επιδότησης με την οποία παράτυπα ανακαινίστηκε το πολυτελές σαλέ του πρώην υπουργού στο Μεγάλο Χωριό. Οπως λέει η 82χρονη, η ανακοίνωση βγήκε εν αγνοία της και όλα αυτά τα περί κατοχής παραστατικών με υποτιθέμενους πελάτες του ξενώνα είναι μία ανύπαρκτη ιστορία.

«Οταν πέθανε ο σύζυγός μου, Δημήτρης, βρήκαν το αδύναμο σημείο μου και έβαλαν εμένα, γιατί δεν έχω παιδιά. Είμαι μόνη μου. Ο αδελφός μου με φροντίζει και μία γυναίκα που έχω στο σπίτι. Ασε αυτούς να τα ξεμπλέξουν, φωνάζει συνεχώς ο αδελφός μου. Δεν ανακατεύομαι», λέει η γυναίκα, ενώ αναφερόμενη στον κ. Λιάπη προσθέτει: «Τον Μιχάλη τον αγαπώ, είναι καλό παιδί, αλλά έχει κάνει λάθη. Εκανε λάθος με τις πινακίδες του αυτοκινήτου. Προσωπικά δεν του έχω ζητήσει ποτέ κάτι. Ούτε διορισμό, τίποτα. Μια φορά τον ρώτησα αν μπορούσε να βοηθήσει έναν ανιψιό που έχει τέσσερα παιδιά και ο Μιχάλης μου απάντησε αρνητικά».

Σε ερώτηση για το αν έχει μιλήσει με τον ανιψιό της από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο απάντησε αρνητικά. «Μακριά, μακριά από μένα», πρόσθεσε και κατέληξε «Το μόνο που δεν περίμενα σε αυτή την ηλικία ήταν να βρεθώ μπλεγμένη. Με έμπλεξαν από μία βλακεία του Μιχάλη».

Read More