Η Θεοφανία Τσολάκη στο TLIFE: Ποια είναι η αστρολόγος που έκανε άνω – κάτω το X-Factor με τη συμμετοχή της

Την είδαμε στην πρεμιέρα του X-Factor, όπου και κέρδισε τους κριτές με τις… ζωδιακές της προβλέψεις. Η Θεοφανία Τσολάκη μπορεί να μην κατάφερε να περάσει την επόμενη φάση, έγινε ωστόσο viral με την οντισιόν της.

Ετοιμόλογη, όμορφη και έτοιμη για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, η Θεοφανία Τσολάκη μίλησε στο T-LIFE για την εμπειρία της στο X-Factor, τη ζωή της αλλά όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη.

Θεοφανία, ήρθες από την Καβάλα στην Αθήνα προκειμένου να βρεθείς στο X-Factor. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία για σένα;

Η εμπειρία του X-Factor ήταν μοναδική, ήταν κάτι που ήθελα να κάνω με όλη μου τη καρδιά. Μου πήρε έναν ολόκληρο χρόνο για να ολοκληρώσω αυτή την εμφάνιση γιατί λόγω covid εποχής τα πράγματα τηλεοπτικά ήταν στάσιμα. Με το που δημοσιοποιήθηκαν οι δηλώσεις συμμετοχής έκανα αίτηση χωρίς δεύτερη σκέψη.

Στεναχωρήθηκες πραγματικά που δεν πέρασες στην επόμενη φάση του X-Factor; Φαίνεσαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος, είσαι και στην προσωπική σου ζωή έτσι;

Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου, χάρηκα όλη τη διαδικασία, η παραγωγή του X- factor είναι άψογοι και εξαιρετικοί επαγγελματικές και οι κριτές ήταν υπέροχοι. Το χάρηκα πραγματικά πολύ. Στη ζωή μου είμαι αισιόδοξη ως άνθρωπος και γενικά έχω μάθει με την ενέργεια μου και τη θετικότητα μου παροτρύνω και τους γύρω μου να λειτουργούν έτσι.

Η ζωή έχει τα πάνω της και τα κάτω της, εγώ επιλέγω να πηγαίνω με το καλό έχοντας βιώσει την απώλεια της μητέρας μου στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών, έχω πάρει τη ζωή κυριολεκτικά από τα μαλλιά και είμαι ο ορισμός της θετικής ενέργειας.

Πώς είναι η καθημερινότητα στην Καβάλα και πώς προέκυψε η ενασχόλησή σου με τα ζώδια;

Η αλήθεια είναι ότι ταξιδεύω πoλύ  και δεν βρίσκομαι μόνιμα στην Καβάλα. Μέχρι πρότινος συνεργαζόμουν με ένα περιφερειακό κανάλι της πόλης μου σε ψυχαγωγική εκπομπή και ήμουν παρουσιάστρια αστρολογίας και καλλιτεχνικού ρεπορτάζ. Από παιδί ήμουν διορατική με όλα αυτά που ονομάζουμε μελλοντολογία και μεταφυσική. Η αστρολογία ξεκίνησε ως χόμπι και τελικά αποδείχτηκα πολύ καλή για να το προχωρήσω ως επάγγελμα.

Θα τα εγκατέλειπες εύκολα για μια επαγγελματική ευκαιρία στην Αθήνα; Είτε αφορά το τραγούδι, είτε την παρουσίαση;

Είμαι ανοιχτή στις προτάσεις που θα μου δοθούν. Βεβαίως αυτοσκοπός μου είναι να εδραιωθώ είτε τηλεοπτικά είτε μέσα από τη τέχνη του τραγουδιού και του θεάματος. Δουλεύω για αυτόν το χώρο από τα 18 μου, είναι η ζωή μου όλο αυτό.

Σε προσωπικό επίπεδο δεν γνωρίζουμε κάτι. Σε τι φάση είσαι αυτή την περίοδο; Υπάρχει κάποιος άνδρας στη ζωή σου;

Είμαι μόνιμα ερωτευόμενη, αθεράπευτα ρομαντική, γενικά η αγάπη με ωθεί να είμαι περισσότερο δημιουργική και ευδιάθετη.

Είσαι έτοιμη για επόμενο talent show ή ριάλιτι; Ρισκάρεις γενικότερα στη ζωή σου;

Ναι, θα το ξαναέκανα. Είμαι λάτρης των μουσικών talent shows.Θεωρω ότι δίνουν σημαντικές ευκαιρίες στα νέα παιδιά, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να πάω σε ένα παιχνίδι επιβίωσης τύπου Survivor η στο Big Brother γιατί δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία μου και στην προσωπικότητα μου σαν περιεχόμενο εκπομπής.

Το ευρύ κοινό σε γνώρισε μέσα από το X-Factor. Πες μας δυο λόγια για σένα. Έχεις ασχοληθεί επαγγελματικά με άλλο αντικείμενο, τι όνειρα κάνεις για το μέλλον;

Έχω σπουδάσει μουσικό θέατρο, τραγούδι και φωνητική στη σχολή της Julie Massino.Ειμαι απόφοιτη μουσικού σχολείου με σπουδές πάνω στη τέχνη της φωνητικής ,στη κλασική κιθάρα και στο πιάνο, έχω λάβει μέρος σε μουσικοθεατρικα show στην τηλεόραση, έχω βρεθεί επαγγελματικά σε live stage ως επαγγελματίας τραγουδίστρια με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως η ανύμνητή Τζένη Βάνου η οποία λειτούργησε ως μέντορας για μένα.

Το τηλεοπτικό μου ντεμπούτο ξεκίνησε το 2006 καλύπτοντας καλλιτεχνικό ρεπορτάζ και στη συνέχεια ως παρουσιάστρια αστρολογίας. Τα όνειρο μου είναι να παρουσιάσω μια εκπομπή που θα προσφέρει χαρά, αισιοδοξία στον τηλεθεατή, και να του παίρνει κάθε ίχνος λύπης η σκοτούρας της καθημερινότητας λείπει πολύ από τις μέρες μας η μαγεία του γέλιου και της θετικής ενέργειας. Και είμαι έτοιμη να το αναλάβω εγώ στο κομμάτι της Ψυχαγωγίας.

X- Factor: Όσα θα δούμε απόψε στις 22:10 στο Mega:

Read More

And More