Η θρυλική σειρά “Χαβάη 5-0”, επιστρέφει στην τι-βιτσα μας !

Η θρυλική σειρά, «Hawaii Five-0» ή αν προτιμάτε ελληνιστί “Χαβάη 5-0”, επιστρέφει στην μικρή μας οθόνη ! Η επιτυχημένη σειρά του παρελθόντος έρχεται και στην ελληνική τηλεόραση, με ολοκαίνουργια επεισόδια, από αυτή την Δευτέρα και κάθε Δευτέρα, στις 10.00 το βράδυ.
Με άλλα λόγια; Το «Hawaii Five-0» είναι η σύγχρονη εκδοχή της κλασικής σειράς. Η θρυλική και πολυβραβευμένη σειρά της δεκαετίας του ‘70 επανέρχεται για να μας παρασύρει σε νέες περιπέτειες ! Στο εντυπωσιακό αυτό «ριμέικ» η επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών της κυβέρνησης καλείται να «καθαρίσει» το έγκλημα από τις ηλιόλουστες ακτές της Χαβάης!
Ο Ντετέκτιβ Steve McGarrett (Alex O’Loughlin), ηγείται της ομάδας. Μαζί του είναι ο ντετέκτιβ Danny “Danno” Williams (Scott Caan), ένας πρώην αστυνομικός που μετακόμισε πρόσφατα από το Νιου Τζέρσεϋ μαζί με την οκτάχρονη κόρη του, και η Ho Kelly (Daniel Dae Kim), πρώην ντετέκτιβ της αστυνομίας της Χονολουλούς που κατηγορήθηκε άδικα για διαφθορά .
Στο πρώτο επεισόδιο: ο αξιωματικός του Ναυτικού, Steve McGarrett, επιστρέφει στη Χαβάη για να ερευνήσει τη δολοφονία του πατέρα του και ο Κυβερνήτης του ζητά να ηγηθεί μιας επίλεκτης ομάδας αστυνομικών. Η πρώτη τους υπόθεση είναι ο εντοπισμός ενός εμπόρου όπλων που συνδέεται με το δολοφόνο του πατέρα του McGarrett.
Παίζουν: Alex O’Loughlin (Steve McGarrett) ,Scott Caan (Danny “Danno” Williams), Daniel Dae Kim (Chin Ho Kelly), Grace Park (Kono Kalakaua), Masi Oka (Dr. Max Bergman) κ.α

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164