Η… τούρκικη επέλαση στον ΑΝΤ1 συνεχίζεται !

Ελλάς – Τουρκία, τηλε-συμμαχία ! Ναι, αν νομίζατε πως έτσι εύκολα θα γλιτώναμε από το τηλε-βάσανο “τούρκικες παραγωγές”, απατάσθε ! Βλέπετε, στους χαλεπούς τηλεοπτικούς καιρούς που διανύουμε, το ζητούμενο είναι ένα για όλα τα ιδιωτικά κανάλια, ανεξαιρέτως… Και το ζητούμενο αυτό δεν είναι άλλο, από το να υπάρχουν στο πρόγραμμά τους και κάποια τηλεοπτικά προιόντα που δεν τους κοστίζουν τίποτα για να τα αγοράσουν και που την ίδια ώρα ,όμως, τους φέρνουν πολλά !

Κάπως έτσι ,λοιπόν, πλημμύρισαν οι δέκτες μας από τούρκικες σειρές ! Ξεφυτρώνουν πια σαν τα μανιτάρια… Εχουμε χάσει τον λογαριασμό ! Οπως ίσως φαντάζεστε, μετά τις “Χίλιες και μία νύχτες”, αλλά και την καλοκαιρινή, σαρωτική επιτυχία του “Ezel”, ο ΑΝΤ1 μένει πιστός στα τούρκικα τηλεοπτικά προιόντα και επενδύει σε αυτά για ακόμα μία φορά.

Με άλλα λόγια; Ακόμα μία νέα σειρά έρχεται στον ΑΝΤ1 από την γειτονική μας χώρα και αυτή η σειρά δεν είναι άλλη από το “Ask i Memnu”, για την οποία άλλωστε κάποια στιγμή στο παρελθόν σας είχα ξανά μιλήσει. Η συγκεκριμένη παραγωγή θα μετονομαστεί ελληνιστί σε “Πειρασμός” και θα είναι το πρόγραμμα εκείνο που ουσιαστικά θα κάνει ποδαρικό στο fresh τηλεοπτικό “μενού” που έχουν ετοιμάσει οι Αντεννικοί για τα μάτια μας μόνο, την σεζόν 2011-2012.

Ο “Πειρασμός” θα κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας την Δευτέρα 26 του μήνα στις 9.00 το βράδυ και θα μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή. Μάλιστα, στις 9.00 το βράδυ υπάρχει η πιθανότητα να παραμείνει και από τον Νοέμβριο και μετά που θα βγει στον αέρα και το prime-time του καναλιού, αν και οι υπεύθυνοι μελετούν μήπως η σειρά αργότερα μετακομίσει στις 7.00 το απόγευμα, δίνοντας ένα γερό lead-in στο κεντρικό τους δελτίο ειδήσεων !

Read More

And More