Ι. Τριανταφυλλίδου: Η σέξυ εμφάνιση στη σκηνή και η συνεργασία με τον σύντροφό της στην τηλεόραση!

Φέτος είναι η χρονιά της και εκείνη δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της. Ο λόγος για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μαζί με τον σύντροφό της Πάνο Βλάχο.

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε στο “Big Fish” για τη συνεργασία με τον αγαπημένο της, αλλά και για την άκρως αποκαλυπτική εμφάνισή της στη σκηνή του «Μικρού Παλλάς» και την παράσταση «Πράματα και θάματα».
«Για μένα δεν είναι καθόλου περίεργο να συνεργάζομαι με τον σύντροφό μου. Τι καλύτερο από το να συνεργάζεσαι με κάποιον με τον οποίο γνωρίζεσαι και επικοινωνείς. Είναι όπως στις παραστάσεις που παίζεις με φίλους σου, όπου ξεκινάς από ένα επίπεδο και πάνω γιατί η χημεία υπάρχει εκ των προτέρων», είπε χαρακτηριστικά.

Για τη σέξυ εμφάνισή της στη σκηνή, η Ιωάννα αποκάλυψε: «Έχω ακούσει διάφορα επιφωνήματα από τους θεατές όταν βγαίνω στη σκηνή. Ποτέ ως τώρα δεν είχα παίξει κάποιο προκλητικό ρόλο. Εφόσον υπάρχει φέτος αυτό το στοιχείο, το κάνω απενοχοποιημένα».
Ακόμα αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και στις επιδόσεις της στο σχολείο. «Στο σχολείο ήμουν πάντα καλή μαθήτρια. Δεν διάβαζα σχεδόν καθόλου. Γι’ αυτό και οι γονείς μου ήταν πάντα προετοιμασμένοι να πάρουν άσχημους βαθμούς, αλλά το αποτέλεσμα τους διέψευδε. Βλέπεις, είχα πολύ καλή μνήμη, οπότε αν πρόσεχα στο μάθημα, θυμόμουν τι είχε ειπωθεί. Ήμουν σίγουρα η ψηλή του σχολείου. Το ωραία το κατάλαβα αργότερα. Στο γυμνάσιο άρχισα να συνειδητοποιώ ότι έχω πέραση στα αγόρια. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είχα κατακτήσεις. Καλά ήταν…», δήλωσε.

Read More

And More