Η τυχερή που κέρδισε αυτό το υπέροχο Special Occasion Dress από τη Σίσσυ Χρηστίδου και το MINI SIZE!

Το TLIFE σε γεμίζει δώρα! Αυτή τη φορά σε συνεργασία με την Σίσσυ Χρηστίδου και το minisize.gr σου έδωσε την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα πανέμορφο ιβουάρ φόρεμα, σε αμπίρ γραμμή με λεπτές τιράντες. Το τέλειο δώρο για τις μικρές σας πριγκίπισσες!

Ένα απλό αλλά εντυπωσιακό φόρεμα, που μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις! Θα γίνει το αγαπημένο φόρεμα, μιας βάφτισης, για παρανυφάκια, ενός πάρτυ ακόμη κι ενός γάμου! Συνδυάζεται με το αντίστοιχο φόρεμα της μαμάς για ξεχωριστές κοινές εμφανίσεις! Η τυχερή που κληρώθηκε είναι η Καλλιόπη Σακκή.

(Η νικήτρια θα πρέπει να στείλει τα στοιχεία της, διεύθυνση και τηλέφωνο, στο tlifenow@gmail.com για να παραλάβει το δώρο της.)

Λίγα λόγια για το MINISIZE
Δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και φαντασία, αντλώντας διαρκώς έμπνευση από τις μαμάδες και τις ανάγκες τους για κάτι διαφορετικό. Σκεφτήκαμε όμως και την μαμά και τον μπαμπά. Σκεφτήκαμε την οικογένεια. Ένα ενδυματολογικό παιχνίδι για όλους. Στη συλλογή μας για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014 θα ανακαλύψετε ρούχα εξαιρετικής ποιότητας και μεγάλης ποικιλίας. H διεύθυνση του showroom είναι Ηρακλείτου & Αντ. Τρίτση1. Πάτημα Χαλανδρίου 210 6000186

Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά για την έμπνευση και δημιουργία του MINISIZE
”Αυτή την στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές «ακούω» όλες τις συζητήσεις που έχω κάνει με ορισμένες από εσάς που συναντιόμαστε στο σούπερ μάρκετ ή στο παιδότοπο και αφορούν στα ρούχα των παιδιών μας. Κάποια είναι ακριβά, άλλα είναι οικονομικότερα, χωρίς όμως χαρακτήρα. Εσείς μου βάλατε τον σπόρο χωρίς να το καταλάβετε, χωρίς να το καταλάβω. Σχεδίαζα ρούχα που ήθελα να φορέσει ο γιος μου και έψαχνα κάτι ανάλογο αλλά ως τυπική Ελληνίδα μαμά… αφήστε το ! Τα πιο σημαντικά πράγματα όμως τα ακούς από ένα παιδί που έχει την ευτυχία να ζει ανάμεσα στην φαντασία και την πραγματικότητα. «Γιατί δεν μου φτιάχνεις εσύ μια μπλούζα;» μου είπε μια μέρα ο Φίλιππος, με την έκφραση στο πρόσωπό του ότι όλα γίνονται!!! Κάπως έτσι ξεκίνησα το ταξίδι. Με τον αυθορμητισμό του πρώτου μου γιου, αλλά και την έμπνευση από ένα πλασματάκι που είχα ήδη δει με τα μάτια της ψυχής μου. Τα περισσότερα σχέδια τα έκανα παράλληλα με την δημιουργία του παιδικού δωματίου του Μιχαήλ. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο ατελιέ για παιδικά ρούχα… Δε συμφωνείτε;

Στην πραγματικότητα το πρώτο μου ρούχο το έφτιαξα πολλά χρόνια πριν, με την ραπτομηχανή της γιαγιάς μου και το έχω ακόμα. Όπως και την ραπτομηχανή της.. Δεν πίστευα ποτέ οτι κάποια μέρα θα ακολουθήσω τα χνάρια της και λυπάμαι που δεν είναι δίπλα μου να το δει… ή μπορεί και να είναι..!

Σήμερα είμαι χαρούμενη γιατί το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα. Ένα e-shop με το οποίο γρήγορα και εύκολα θα μπορείτε να ντύνετε τα μικρά σας αστέρια με ρούχα εξαιρετικής ποιότητας και μεγάλης ποικιλίας. Σκέφτηκα όμως και την μαμά και τον μπαμπά. Σκέφτηκα την οικογένεια. Ένα ενδυματολογικό παιχνίδι για όλους.

Από την πρώτη ιδέα, μέχρι την πρώτη μέρα λειτουργίας αυτού του e-shop, έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος. Τα δείγματα πηγαινοερχόντουσαν για μήνες ανάμεσα σε μένα και την παραγωγή, μέχρι να τα λάβω στα χέρια μου όπως ακριβώς τα είχα φανταστεί! Σε έναν καινούριο κόσμο για μένα, ανάμεσα σε πατρόν, υφάσματα και χρώματα, βρήκα ένα καινούριο παράδεισο! Η διαδρομή αυτή όμορφη αλλά δύσκολη. Πολύ πιο δύσκολη από όσο φανταζόμουν. Εύκολα θα την συνέκρινα με μια εγκυμοσύνη… και τον τοκετό μην σας πω (χωρίς επισκληρίδιο) αλλά εσείς θα με καταλάβετε. Τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από το να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Το όνομα αυτού; MINISIZE ! Να το χαιρόμαστε !!”

Read More

And More