Η Τζ. Αγοράκη αποκαλύπτει στο TLIFE το όνομα του μωρού και τι νυφικό θα φορέσει στο γάμο της!

Την Tζούλη Αγοράκη τη γνωρίζαμε κυρίως από τα περιοδικά. Φέτος με την ένταξή της στην εκπομπή “Μίλα” έγινε γνωστή και στο ευρύτερο κοινό. Πάντα με παιχνιδιάρικο στυλ και ύφος θα πει αυτό που σκέφτεται… Ζει μια από τις πιο σημαντικές περιόδους της ζωής της, αφού ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και να παντρευτεί στις αρχές του Μάρτη.

Στο TLIFE μίλησε για την εμπειρία της στο Μίλα, την φιλία, την εγκυμοσύνη της και τον… χύμα γάμο της, όπως τον αποκαλεί η ίδια!

Μπορούσες να φανταστείς ποτέ ότι θα ήσουν συμπαρουσιάστρια της Τατιάνας; “Όχι διαθέτω φαντασία αλλά αυτό ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, και το γεγονός μαζί ότι κάνω τηλεόραση. Από την άλλη τι ωραία η ζωή, ακόμα με αιφνιδιάζει. Για αυτό και την αγαπώ τόσο, γιατί είναι απρόβλεπτη.”

Έχεις κάνει κάποια φιλία μέσα από την εκπομπή; “Το ύδωρ της φιλίας είναι πολύ ακριβό και θέλει πράξεις και έργα αγάπης η φιλία αλλά και χρόνο. Νομίζω ότι υπάρχουν ψήγματα φιλίας και συνυπάρχουμε δημιουργικά. Ωστόσο με την Τατιάνα κάθε μέρα ανακαλύπτω πράγματα που είναι κοντά σε μένα. Μου ταιριάζει και στο τρόπο που σκέφτεται στην αισθητική της και στις αξίες της. Η Σοφία είναι γεμάτη καλοσύνη και έχει μια ξεχωριστή καθαρότητα. Το δέσιμο έχει γίνει. ο χρόνος θα δείξει πως θα εξελιχθούν αυτές οι πρώτες «ενδείξεις» φιλίας.”

Ποια είναι η πιο έντονη στιγμή που έχεις ζήσει μέχρι σήμερα στο “Μίλα”; “Το baby shower party. Ήταν μια πολύ τρυφερή και αυθόρμητη στιγμή. Μια πραγματική έκπληξη. Τίποτα δεν ήταν στημένο, δεν το είχα δει από πριν. Έτσι καθώς μπήκα ανήξερη, αιφνιδιαστικά και ήταν η πρώτη στιγμή που ένιωσα πως τελικά καθώς φαίνεται θα γίνω μαμά. Σαν μέχρι εκείνη την ώρα να βίωνα την εγκυμοσύνη χωρίς συναίσθημα και τελικά είδα τον τελικό στόχο που είναι το μωρό και με κατέκλυσαν δεκάδες όμορφα συναισθήματα.”

Θα μπορούσες να κάνεις για πολλά χρόνια τηλεόραση; Σου αρέσουν οι ρυθμοί της; Μια χαρά είναι οι ρυθμοί της και τελικά και η ίδια η τηλεόραση έχει και ένα συναρπαστικό κομμάτι που πριν μπω στο «εσωτερικό» της δεν μπορούσα να το διακρίνω. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει και ένα σκληρό κομμάτι που θέλει πολύ γερό στομάχι. Είμαι όμως άνθρωπος που δεν κάνω σχέδια. Μ΄ αρέσει ο στίχος: «αν μας αντέξει το σκοινί θα φανεί στο χειροκρότημα». Δεν μπορώ πάντως να πω ότι «ψωνίστηκα» με την τηλεόραση και μακριά της δεν μπορώ. Ενώ το γράψιμο είναι η ιερή μου τρέλα. Γράφω άρα υπάρχω, αυτό είναι το σλόγκαν μου.

Πιστεύεις ότι είσαι παραπάνω αυστηρή απ’ όσο πρέπει στην κριτική σου για το ντύσιμο των stars; “Το πιο εύκολο πράγμα είναι να κάνεις κριτική. Το πιο δύσκολο να την δέχεσαι. Εγώ απλά λέω φωναχτά αυτό που σκέφτομαι χωρίς να κρατάω τα προσχήματα ή να δαγκώνω τη γλώσσα μου ή να σε σκέφτομαι ότι μπορεί να δημιουργώ αντιπάθειες με τα λεγόμενα μου. Το κάνω έτσι αυθόρμητα γιατί δεν θεωρώ ότι κρίνω το στυλ τους αλλά τη συγκεκριμένη τους «κακή» στιγμή. Και θέλω να πιστεύω ότι διαθέτουν χιούμορ. Έχω και εγώ άπειρες κακές στιγμές και είμαι ανοιχτή στο να μου τις τονίσουν. Άλλωστε ίσως με βοηθήσει να τις διορθώσω. Το στυλιστικό πείραμα δεν πετυχαίνει πάντα. Δεν είμαι ειδήμον ούτε άνθρωπος της μόδας, αγαπώ όμως τη μόδα εργαζόμουν για χρόνια στη Vogue στο Μarie Claire έχω φίλους σχεδιαστές και στυλίστες. Εεε κόλλησα το μικρόβιο και μ’ αρέσει να ενημερώνομαι. Άλλωστε η μόδα με ξεκουράζει, είναι εφήμερη και τρισχαριτωμένη. Μόλις το «βρεις» εκείνη πάλι αλλάζει. Μέχρι εκεί όμως φτάνουν οι γνώσεις τους. Δεν μιλάω από κανένα βάθρο της ιέριας του στυλ και δεν σημαίνει ότι αυτό που λέω είναι το σωστό. Τη γνώμη μου εκφράζω. Όταν λέω ότι έχει στυλ επαρχιώτικο το εννοώ με εκείνο το παλιακό όρο επαρχιώτες και πρωτευουσιάνοι. Δεν σημαίνει ότι ένα κορίτσι από την επαρχία δεν μπορεί να έχει εξαιρετικό στυλ ή όταν λέω φτηνό αποτέλεσμα δεν εννοώ ότι κοστίζει πολύ λίγο αλλά ότι δείχνει φτηνό ενώ μπορεί να είναι ακριβό.”

Τι σημαίνει στυλ για σένα; “Είναι ο τρόπος να ξεχωρίζεις. Η Κοκό Σανέλ έλεγε : η μόδα αλλάζει, το στυλ ποτέ. Ενώ ο Γκόρ Βιντάλ αυτό που με εκφράζει περισσότερο Στυλ είναι να ξέρεις ποιος είσαι, τι θέλεις να πεις, και να μη σου καίγεται καρφί.”

Πώς ανακοίνωσες στον σύντροφό σου την εγκυμοσύνη; “Στην πραγματικότητα αυτός μου το ανακοίνωσε είδε πρώτος το τεστ εγκυμοσύνης και όλα έγιναν ανάποδα από ότι βλέπουμε στις ταινίες. Αυτός ήταν περιχαρής και εγώ είχα μείνει στήλη άλατος. Γιατί ενώ το ήθελα πολύ συνάμα ένιωσα και ανέτοιμη.”

Πότε ακριβώς γίνεται ο γάμος σου; “Στις αρχές του επόμενου μήνα.”

Είναι όλα έτοιμα; Έχεις καθόλου άγχος; “Τίποτα δεν είναι έτοιμο και δεν έχω καθόλου άγχος. Θα είναι ο πιο χύμα γάμος στην ιστορία. Μόνο η οικογένεια μας θα έρθει στο δημαρχείο και το ίδιο βράδυ θα κάνουμε ένα μικρό πάρτυ ολίγον γκουρμέ μόνο για είκοσι καλούς φίλους.”

Τι θα φορέσεις;
” Ένα νυφικό Grace Atelier de Luxe της σχεδιάστριας Φιόρης Ζαφειροπούλου. Έχω αρκετούς αγαπημένους φίλους σχεδιαστές αλλά πιστεύω πολύ και στο ταλέντο της Φιόρη και αν μπορούσα να σχεδίαζα μόνη μου ένα νυφικό και να το έραβα, θα το έκανα όπως εκείνη. Δεν είναι υπερπαραγωγή, είναι ήσυχο.”

Έχετε αποφασίσει πώς θα ονομάσετε το μωράκι;
“Ναι Κωνσταντίνο, αυτός ο Κωνσταντίνος θα σώσει την Πόλη.” (γέλια)

Θέλεις να κάνεις μεγάλη οικογένεια
; “Κανείς δεν ξέρει. Ας ξεκινήσουμε με ένα πιο μικρό σχήμα και ίσως αναπτυχθούμε. Δεν έχουμε πάντως σχέδια επέκτασης.”

Δεν έχεις πάρει ιδιαίτερο βάρος. Προσέχεις πολύ; “Είμαι κοντά εφτά μηνών και έχω βάλει πέντε κιλά. Δεν προσέχω καθόλου, τρώω ό,τι έτρωγα ακριβώς. Η όρεξη μου παρέμεινε η ίδια οπότε ήμουν μάλλον από τις τυχερές γιατί δεν γνώρισα τι σημαίνει τρώω δέκα τούρτες στην καθισιά μου και αμέσως μετά πηγαίνουν στην περιφέρεια μου. Όλο το βάρος έχει πάει στην κοιλία. Καμιά φορά η κοιλιά μου φαίνεται ότι πηγαίνει εμένα και όχι εγώ αυτήν.”

Περιέγραψε μου πώς είναι αυτή την περίοδο η καθημερινότητα σου: ” Δουλεύω πολύ γιατί γράφω καθημερινά ζώδια σε γνωστό free press αλλά και στο website του. Σχεδιάζω ένα καινούργιο site. Στον εκδότη είναι το επόμενο βιβλίο μου, μια συλλογή διηγημάτων μου και ολοκληρώνω και μια ποιητική συλλογή. Φυσικά καθημερινά 3.45 με 5.45 συμμετέχω στην εκπομπή Μίλα. Έτσι η ζωή μου είναι όπως τα τελευταία είκοσι χρόνια που είμαι στη δημοσιογραφία σε ξέφρενους ρυθμούς που με κάνουν να ξεχνώ κάποιες στιγμές και την εγκυμοσύνη. Βέβαια πολύ συχνά το θυμάμαι με τρόπο άγαρμπο . Πέφτει απότομα η πίεση μου και πάρ’την κάτω τη Τζούλη. Αλλά γενικά δεν έχω την πολυτέλεια να είμαι χαλαρή και να αφουγκράζομαι το «θαύμα» εντός μου.”

Έχει αλλάξει καθόλου η συμπεριφορά σου όσο είσαι έγκυος; “Όχι πάντα με κυβερνούσαν οι τρελές μου ορμόνες και ήμουν αλλοπρόσαλλη και κυκλοθυμική.( χαχα)”

Η συπεριφορά του συντρόφου σου απέναντί σου; “Είναι λίγο πιο προστατευτικός αλλά είναι πολύ τρυφερός και περιποιητικός άνθρωπος έτσι και αλλιώς οπότε όλα κρίνονται σε κάτι μικρές λεπτομέρειες που όμως τις απολαμβάνω. Μ’ αρέσει να με κακομαθαίνει ελπίζω να το συνεχίσει και μετά.”

Έχεις ασχοληθεί με το ζώδιο του μωρού σου; “Όλα έγιναν βάση σχεδίου. Αστειεύομαι. Ωστόσο θα είναι Ταύρος όπως εγώ και θα γεννηθεί συγκεκριμένη ώρα για να έχει όλη τη συμπαντική εύνοια και τις φροντίδες του σύμπαντος. Τελικά είναι να μην σου μπει το μικρόβιο. Εγώ που τα κορόιδευα τα ζώδια και τους γυρνούσα επιδεικτικά την πλάτη τώρα τα μελετάω και τα εμπιστεύομαι. Και μετά με ρωτάτε αν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα εκπομπή με τη Τατιάνα!”

Read More

And More