Η Τζένη Μελιτά έκανε μια βραδινή ατασθαλία – Δες τι απόλαυσε η παρουσιάστρια! [pic]

Η Τζένη Μελιτά είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Όπως είναι γνωστό, η ξανθιά παρουσιάστρια αγαπάει πολύ την υγιεινή διατροφή και την γυμναστική, με αποτέλεσμα να διαθέτει και ένα κορμί που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναρτήσει τον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες και βίντεο από τις προπονήσεις της, κόβοντας τις ανάσες του αντρικού πληθυσμού που την… ακολουθεί.

Αναφερόμενη στις διατροφικές της συνήθειες, η ίδια είχε αποκαλύψει πρόσφατα στο περιοδικό People: “Το πρωί ξεκινάω τη μέρα μου τρώγοντας ένα βραστό αυγό ή εναλλακτικά δύο φρυγανιές με ταχίνι και μέλι. Κατά τις 12.00 θα πιω μια πορτοκαλάδα και θα φάω μια μπανάνα γιατί χρειάζομαι αυτόν το συνδυασμό βιταμινών. Το αποκαλώ “ένεση ενέργειας”. Το μεσημέρι προτιμώ ένα τoστ ή μια τορτίγια με γαλοπούλα, ενώ το κανονικό μου γεύμα θα το φάω το βράδυ, μετά το τέλος των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων. Κάθε μέρα, πριν πάρω το πρωινό μου, κάνω μισή ώρα power yoga στο σπίτι. Αυτό με βοηθάει τόσο στο να χάνω τους extra πόντους όσο και στη διάθεσή μου. Είναι πολύ αναζωογονητικό”.

Το βράδυ της Κυριακής, η πάντα fit Τζένη αποφάσισε να “χαλάσει” για λίγο το διατροφική της πρόγραμμα και να κάνει μια μικρή παρασπονδία. Έτσι, απόλαυσε μια πίτσα μαργαρίτα και χωρίς τύψεις και ενοχές, αφού την φωτογράφησε, την έδειξε στους followers της, σχολιάζοντας: “Η λύση βρέθηκε”. Η ίδια δεν αποκάλυψε αν την έφαγε μόνη ή μαζί με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαργαρίτη, το σίγουρο είναι πώς το ευχαριστήθηκε στο έπακρον.

Read More

And More