Η Τζίνα Αλιμόνου έγινε… καναλάρχισα!

Μετά τον χωρισμό της από τον Παύλο Βαρδινογιάννη, η Τζίνα Αλιμόνου έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, χαμογελά ξανά και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Μάλιστα, το πρώην μοντέλο και ηθοποιός προχώρησε πρόσφατα σε ένα νέο επαγγελματικό βήμα που ξάφνιασε πολλούς. Συγκεκριμένα, απέκτησε το δικό της κανάλι στο YouTube με τίτλο «Good Life by Gina», το οποίο θα ασχολείται με την ευζωία.

“Πλέον έχω χαράξει μια νέα πορεία και προσπαθώ να κάνω πράγματα που ήθελα εδώ και πολύ καιρό, οπότε νομίζω ότι είμαι και πολύ πιο χαρούμενη. Έχω μπει στη διαδικασία μιας μεγάλης προετοιμασίας εδώ και μήνες για το νέο μου επαγγελματικό εγχείρημα στο YouTube και το Instagram και τον όποιο χρόνο περισσεύει από τις ανάγκες των παιδιών τον αφιερώνω στο στήσιμο της δουλειάς που θα παρουσιάσω σε δύο εβδομάδες», είχε δηλώσει πρόσφατα για το νέο εγχείρημά της στο περιοδικό Gala.

Στο πρώτο βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της και το οποίο έχει τον τίτλο «Η ιστορία της καλής μου ζωής», η Τζίνα Αλιμόνου συστήνεται στο κοινό της λέγοντας πληροφορίες για τη ζωή της, ξεκινώντας από τα παιδικά της χρόνια στην Σπάρτη. Μάλιστα, στη λεζάντα που το συνοδεύει, η ίδια γράφει: “Καλώς ήρθατε στο κανάλι μου! Στο πρώτο μας video θα ανακαλύψουμε τη σχέση μου με το ευ ζην. Αυτή είναι η δική μου ιστορία ζωής και μέσα της κρύβεται η αληθινή επιθυμία μου: Να ανακαλύψουμε μαζί την ομορφιά , μέσα μας και γύρω μας”.

Αξίζει να σημειωθεί πώς, εκτός από το πρώτο βίντεο, έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα για άλλα δεκαεννιά, τα οποία θα προβληθούν σταδιακά μέχρι τις αρχές του Φθινοπώρου.

Read More

And More