“Η Τζούλια δεν θυμάται τίποτα απο τη μοιραία νύχτα”!

Την ώρα που ένα νέο δίλεπτο ερωτικό βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του στην εφημερίδα Real News, δίνει άλλη διάσταση στο θέμα του ερωτικού βίντεο της Τζούλιας που κυκλοφόρησε στα περίπτερα όλης της χώρας.

Ο κ.Κούγιας, υποστηρίζει ότι η πελάτισσά του παραπλανήθηκε και ότι δεν ήταν σε κατάσταση να αντιληφθεί όλα όσα έγιναν τη μοιραία νύχτα που γυρίστηκε η ταινία στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Η Τζούλια σε χειρόγραφη επιστολή που έστειλε στο δικηγόρο της αναφέρει χαρακτηριστικά:” Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα από το μοιραίο βράδυ”.

Στην ίδια επιστολή η κ.Αλεξανδράτου, υποστηρίζει ότι γνώρισε το νεαρό σε γνωστό μπάρ της Αθήνας και δεν ξέρει ακόμα και σήμερα αν είναι Γάλλος, Ισπανός ή Ιταλός!

Ο δικηγόρος της πάντως δήλωσε στην εφημερίδα ότι η Τζούλια, ουδέποτε συμφώνησε να γυρίσει ταινία πορνό και να αμειφθεί γι΄αυτή, υπογράφοντας κάποιο συμβόλαιο.

Την ίδια ώρα ο πρώην σύντροφός της Χρήστος Ψωμόπουλος δηλώνει : “Μόλις μπήκα στο στρατό,βρήκανε την ευκαιρία, την πήρανε και γυρίσανε αυτό το βίντεο. Δεν θέλω να έχω καμμία σχέση με όλο αυτό που συμβαίνει”.

Read More

And More