Η Τζούλια στο 3o Erotica Festival.To TLIFE ήταν εκεί!

Η Τζούλια στο 3o Erotica Festival.To TLIFE ήταν εκεί! | tlife.gr

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Athens Erotica βρίσκεται στην Ελλάδα και θα αναδείξει τις καινοτομίες της στο ερωτικό παιχνίδι! Ο αριθμός των επισκεπτών στην πρώτη και δεύτερη Erotica ξεπέρασε τις 40.000!

Xθές οι πύλες του Φεστιβάλ άνοιξαν στις 5 το απόγευμα και η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη. Σήμερα έχει κόσμο αλλά οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης περιμένουν πολύ περισσότερο μετά τις 8 το βράδυ που θα κάνει την εμφάνισή της η Τζούλια Αλεξανδράτου με τον παρτενέρ της Ιαν Σκοτ!

Ώρα 20.03 Σωστή αγγλίδα κατέφθασε στο φεστιβάλ η Τζούλια Αλεξανδράτου με κόκκινο φόρεμα, κουκούλα και ομπρέλα burberry,αγκαζέ με τον Ίαν Σκοτ!

H Tζούλια κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους…

Όπως βλέπετε παντού πρωταγωνιστούν οι αφίσσες των …εγχώριων πορνοσταρ Τζούλιας Αλεξανδράτου και Μαριάννας Ντούβλη.

Οι ηλικίες των επισκεπτών της έκθεσης είναι από 18 έως 60 ετών.Το 60% είναι άνδρες, το 40% γυναίκες ενώ το 30% ζευγάρια

Τα περίπτερα του Φεστιβάλ πολλά και …άκρως ερωτικά. Από ερωτικά παιχνίδα όλων των μεγεθών, χρωμάτων και σχημάτων, strip shows, μέχρι τρισδιάστατη προβολή ερωτικών ταινιών!

Το περιεχόμενο είναι πιο πλούσιο, με πολλά μυστικά γύρω από το sex, με κανόνες υγείας αλλά και όλα τα μέτρα προστασίας που πρέπει να παίρνει κανείς στο ερωτικό παιχνίδι.

Η Αthens Erotica πάνω απ’όλα είναι μια γιορτή. Εκεί θα συναντήσει κανείς αισθησιακά shows, επιδείξεις ερωτικής μόδας, πολλή μουσική αλλά και εθνικούς… πορνοστάρ που θα φωτογραφίζονται με τον κόσμο.

READ more