Η Β. Γουλιελμάκη στο TLIFE: “Με τον Σωκράτη δεν νομίζω να γίνουμε ποτέ φίλοι!”

Η γλυκιά ηθοποιός μίλησε στο TLIFE για τις σχέσεις της με τον Σωκράτη Αλαφούζο μετά το διαζύγιο, την κόρη της Μαρίλια, τον έρωτα και την οικονομική κρίση.

Ανέφερες σε πρόσφατη συνέντευξή σου ότι με τον Σωκράτη δεν παλέψατε αρκετά για τον γάμο σας. Θα αλλαζες κάτι αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω; ” Ό, τι έγινε- έγινε. Δεν μπορώ να μιλάω υποθετικά, σημασία έχει ότι όλο αυτό τελείωσε.”

Τον κο Αλαφούζο τον είδαμε να προχωράει στη ζωή του και να έχει σχέση με την Άριελ Κωνσταντινίδου; Εσύ είσαι ανοιχτή στον έρωτα; ” Το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ να κάνω! Δεν έχω κάποια σχέση αυτή την περίοδο αλλά ναι, είμαι ανοιχτή στον έρωτα.”

Θα μπορούσατε να μείνετε φίλοι με τον Σωκράτη; “Δεν το γνωρίζω με βεβαιότητα. Πιστεύω πως δεν θα γίνει ποτέ, έτσι νομίζω. Και πάλι όμως δεν μπορώ να είμαι σίγουρη…”

Οι σχέσεις πώς είναι μεταξύ σας; “Όπως είναι φυσικό υπάρχουν σχέσεις αλλά είναι τυπικές. Ακόμη κι αν κάνουμε κάτι όλοι μαζί με το παιδί, τα πράγματα είναι τυπικά. Ούτε ερωτικά, ούτε φιλικά.”

Ήταν δύσκολο να εξηγήσεις στο παιδί σας, τη Μαρίλια, την κατάσταση του χωρισμού και του διαζυγίου; Ευτυχώς το παιδί μας είναι ένα πλάσμα που καταλαβαίνει. Είναι πολύ πιο ώριμη από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό… Από την πρώτη μέρα στο σχολείο μέχρι σήμερα τα πράγματα τα αντιμετωπίζει με πολύ ωριμότητα. Μένει μαζί μου φυσικά, όλα είναι μια χαρά.


Ποια είναι τα επαγγελματικά σου σχέδια;
Επαγγελματικά σκέφτομαι κάποια πράγματα, έχω και κάποιες προτάσεις αλλά δεν υπάρχει κάτι να πω πάνω σε αυτά. Δεν είναι υλοποιήσιμα ακόμη.


Η οικονομική κρίση σε έχει αγγίξει; Παίρνεις κανονικά διατροφή από τον Σωκράτη;
“Φυσικά και μ’έχει αγγίξει. Μας βλέπεις πουθενά να δουλεύουμε; Όλοι άνεργοι είμαστε. Από τον Σωκράτη εννοείται ότι παίρνω διατροφή. Δεν έχω κάποιο παράπονο…”

Read More

And More