Η Βαλέρια Κουρούπη ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ – Μια selfie που πρέπει να δεις!

Η Βαλέρια Κουρούπη είναι μια από τις πιο ταλαντούχες και αγαπητές ηθοποιούς της γενιάς της. Έγινε ευρέως γνωστή πριν από 22 χρόνια, μέσα από τον ρόλο της «Λίλης» στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Εκείνες και εγώ». Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις, ενώ έχει συμμετάσχει με μεγάλη επιτυχία και στο Your Face Sounds Familiar 3.  Η τελευταία της δουλειά στην τηλεόραση ήταν στους «Συμμαθητές», ενώ φέτος πρωταγωνιστεί και στο θρυλικό μιούζικαλ  «Μαριχουάνα Stop!», το οποίο ανεβαίνει στο Gazi Theater.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι χαμηλών τόνων και προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που δεν την βλέπουμε συχνά σε κοσμικά καλέσματα μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Ξύδη, αλλά ούτε και την πεθερά της, Ελένη Βιτάλη.

Ωστόσο, η ίδια είναι λάτρης του Instagram και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στιγμές από τη ζωή της. Έτσι, λοιπόν, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους mia selfie που έβγαλε χωρίς ίχνος μακιγάζ, αποδεικνύοντας πώς είναι ακομπλεξάριστη, αλλά και πώς διαθέτει φυσική ομορφιά.

Τα likes και τα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν εκατοντάδες.

Read More

And More