Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά κατά του “The Bachelor”: “Έλεος, σταματήστε το, μας προσβάλλει! Ντροπή για την Ελλάδα του σήμερα”

Η Βάνα Μπάρμπα μπορεί να απέχει συνειδητά από τα τηλεοπτικά δρώμενα, όμως παρακολουθεί τηλεόραση και δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια την άποψή της γι’ αυτή.

Με αφορμή το χθεσινό επεισόδιο του “The Bachelor” η γνωστή ηθοποιός ξέσπασε κατά του νέου reality του Alpha μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η Βάνα Μπάρμπα κατηγόρησε μεταξύ άλλων το παιχνίδι για υποβιβασμό και προσβολή των γυναικών ενώ ζήτησε να σταματήσει η προβολή του.

“Λοιπόν θα μπούμε γυναικες, σε αυτό το γελοιο παιχνιδι που υποβιβάζει την γυναίκα… μάνα ερωμένη… φίλη γυναίκα που παλεύει μονη της για να επιβιώσει… η ακομα να μεγαλώσει τα παιδια της… και εμείς βλέπουμε 10 ηλίθιες να κυνηγούν έναν άντρα με τον πιο ανόητο τρόπο…ΕΛΕΟΣ… σταματήστε το… μας προσβάλλει… ο μόνος σοβαρός εκεί είναι το αγόρι. που δεν φταιει σε τιποτα γι’ αυτή τη γελοιοτητα. Δεν είμαστε ετσι… ΡΕ… τι πρότυπα προβάλλετε εσεις της ραδιοτηλεοπτικης… ελιτ… που κοιμάστε όρθιοι… ντροπή για την Ελλάδα του σήμερα”, έγραψε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα στην ανάρτησή της.

Η Βάνα Μπάρμπα δεν μασάει τα λόγια της!

Read More

And More