Η Βάνα Μπάρμπα στο TLIFE: «Αυτή ήταν η τελευταία μας συνάντηση με τον Θεόδωρο Πάγκαλο»

Λίγες ώρες μετά την είδηση για τον θάνατο του Θεόδωρου Πάγκαλου, η Βάνα Μπάρμπα αποχαιρετά τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, με τον οποίο είχαν μια στενή φιλική σχέση, από τα νεανικά της χρόνια.

Σε επικοινωνία με το TLIFE, η Βάνα Μπάρμπα αναφέρει ότι θα θυμάται πάντα με αγάπη και σεβασμό τον Θεόδωρο Πάγκαλο, ως μια εμβληματική προσωπικότητα, η οποία ωστόσο προκαλούσε αντιδράσεις, μέσα από τις δηλώσεις και τις αλήθειες του.

«Ο θάνατός του προκάλεσε στεναχώρια σε πολύ κόσμο, ειδικά στον κόσμο που τον γνώριζε προσωπικά, σε αυτή την κατηγορία ανήκω κι εγώ. Ήταν αναμφισβήτητα μια εμβληματική προσωπικότητα, ένας άνθρωπος που μίλαγε πάντα έξω από τα δόντια και για τον λόγο αυτό, πολλές φορές γινόταν αντιπαθής», αναφέρει αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

«Για μένα ήταν πολύ οξυδερκής άνθρωπος. Με τον Θεόδωρο Πάγκαλο γνωριστήκαμε όταν ήμουν σε αρκετά νεανική ηλικία, μέσα από την ενασχόλησή μου με τα κοινά. Αργότερα τον γνώρισα και καλύτερα μέσα από το ΠΑΣΟΚ. Με το φευγιό του κλείνει ένας κύκλος πολύτιμος. Εύχομαι και οι νέοι πολιτικοί να μην τον ξεχάσουν, αλλά και να πάρουν όλα τα καλά στοιχεία της προσωπικότητάς του», δηλώνει η Βάνα Μπάρμπα. 

Βάνα Μπάρμπα – Η τελευταία συνάντηση με τον Θεόδωρο Πάγκαλο

Όπως αναφέρει στο TLIFE η Βάνα Μπάρμπα, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή, της είχε εκφράσει την επιθυμία του να διασκεδάσουν μαζί, όπως συνήθισαν και στο παρελθόν στις βραδινές τους εξόδους σε νυχτερινά κέντρα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vana Barba (@vanabarba_official)

«Δεν ήταν καθόλου καλά με την υγεία του το τελευταίο διάστημα. Η τελευταία μας συνάντηση ήταν όταν μου ζήτησε πριν από λίγους μήνες να πάμε να παρακολουθήσουμε μαζί το πρόγραμμα ενός αγαπημένου τραγουδιστή και βγήκαμε οι δυο μας. Αυτή ήταν η τελευταία μου συνάντηση με τον Θεόδωρο Πάγκαλο. 

Ήταν μοναχικός άνθρωπος, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Εκείνος μου ζήτησε να κάνουμε αυτή την έξοδο και να απολαύσουμε μαζί τον τραγουδιστή που  παρεμπιπτόντως κι εκείνος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή», αναφέρει η Βάνα Μπάρπα.

Και καταλήγει: «Είναι μια μεγάλη απώλεια για τον πολιτικό κόσμο της χώρας, Αυτή η προσωπικότητα έχει γράψει τη δική της ιστορία. Θα τον θυμάμαι πάντα με αγάπη και σεβασμό», ήταν οι δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα στο TLIFE.

Read More

And More