Η Βάνα θα… κάνει πράγματα στο “Just the two of us” ;

Δεν προλάβαμε καλά – καλά να ησυχάσουμε από την φρενίτιδα του “Dancing” και από την “λαίλαπα” της… συμμετοχολογίας που ζήσαμε, μέχρι να έρθει η στιγμή και να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας και ξεκίνησαν τα όργανα στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Με άλλα λόγια; Με το που αποφασίστηκε οριστικώς και αμετακλήτως πως στο νέο πρόγραμμα του Mega, θα υπάρξει και νέα τηλε-έκδοση του “Just the two of us” ,άρχισαν πολλά και διάφορα ονόματα των εγχώριων σελέμπριτι να πέφτουν στο τραπέζι και βεβαίως – βεβαίως να βλέπουν και το φως της δημοσιότητας.

Αποτέλεσμα; Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της “Espresso”, από τις πρώτες που δέχτηκε πρόταση για να συμμετέχει στο φρέσκο “Just”, είναι η Βάνα Μπάρμπα. Ναι, η γνωστή ηθοποιός όχι μόνο δέχτηκε σχετικό, αναγνωριστικό τηλεφώνημα από την παραγωγή του σόου, αλλά την επαφή και την πρόταση αυτή, την επιβεβαίωσε και η ίδια, όταν επικοινώνησαν μαζί της, οι ρεπόρτερ του “Μπλα-Μπλα” :

“Θεωρώ πως το “Just the 2 of us” και το “Dancing with the stars” είναι οι καλύτερες παραγωγές στην τηλεόραση. Συζητώ για τη συμμετοχή μου στο “just”, αλλά ακόμα υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες και δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν θα είμαι. Είναι κάτι που θα το δούμε”, είπε η Βάνα !

Λέτε να δούμε την Βάνα να… κάνει πράγματα στο “Just the two of us” ;

Read More

And More