Η Βασιλική Πετρίδου μεταμορφώνει τις κυρίες και δεν θα πιστεύεις το… αποτέλεσμα!

Η Βασιλική Πετρίδου μεταμορφώνει τις κυρίες και δεν θα πιστεύεις το… αποτέλεσμα! | tlife.gr

Η πρώτη εκπομπή μεταμορφώσεων στην ελληνική τηλεόραση είναι γεγονός. Στις 12 Νοεμβρίου μέσα από την συχνότητα του Νέου Epsilon ερχεται η εκπομπή Just Believe it, με παρουσιάστρια τη Βασιλική Πετρίδου και υπόσχεται σε όσες κυρίες το τολμήσουν να τις μεταμορφώσει και να τις κάνει… απλά υπέροχες!

Οι αλλαγές που θα κάνει η δημιουργική ομάδα της εκπομπής θα είναι εντυπωσιακές και φυσικά δεν θα περιορίζεται σε μικρές παρεμβάσεις στην εξωτερική εμφάνιση. Στόχος των ανθρώπων του Just Believe it είναι να προσφέρουν στους συμμετέχοντες μια κυριολεκτικά νέα ζωή. Η απόλυτη εμπειρία της μεταμόρφωσης περιλαμβάνει νέα γκαρνταρόμπα υψηλής ραπτικής, στοχευμένες επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα, λαμπερό και υγιές χαμόγελο!

Η εκπομπή θα είναι καθημερινή έτσι ώστε οι τηλεθεατές να μπορούν να παρακολουθούν βήμα βήμα τις μεταμορφώσεις ενώ κάθε Κυριακή στο Just Believe it Special ,η Βασιλική Πετρίδου θα έχει στο πλευρό της ως special guest τον Σωτήρη Καραμίντζα σε ένα ξεχωριστό επεισόδιο όπου θα αντικρίζουν μαζί με την οικογένεια της συμμετέχουσας την νέα εντυπωσιακή εικόνα της!

Stay tuned μέχρι τις 12 Νοεμβρίου στο Νέο Epsilon

READ more