Η βασίλισσα Ελισάβετ, παύει τον πρίγκιπα Άντριου από τα βασιλικά του καθήκοντα

Δύσκολοι καιροί για… πρίγκιπες, καθώς μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο πρίγκιπας Άντριου άναψε φωτιές στην βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας

Ένα σκάνδαλο, μια καταστροφική συνέντευξη και το Μπάκιγχαμ αντιμέτωπο με μια από τις πιο σοβαρές κρίσεις εδώ και πολλά χρόνια. Με παρέμβαση από τον πρίγκιπα Κάρολο, η Βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε: ο πρίγκιπας Άντριου “καρατομείται”. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, άλλωστε, αποτελεί “βαρίδι” για τη βασιλική οικογένεια.

Η συνέντευξη που έδωσε στο BBC πριν από μερικές μέρες ο πρίγκιπας Άντριου προκειμένου να εξηγήσει τα… ανεξήγητα και τη σχέση του με τον Τζέφρι Επστάιν, τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο που κατηγορήθηκε για παιδεραστία, έκανε τα πράγματα χειρότερα απ’ ό,τι ήδη ήταν. Κάπως έτσι, με παρέμβαση και από τον πρίγκιπα Κάρολο, η Βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να πάρει τα πράγματα στα χέρια της.

Όταν λοιπόν η Βασίλισσα Ελισάβετ κάλεσε τον πρίγκιπα Άντριου στο παλάτι, του ανακοίνωσε πως θα χάσει το ποσό των 249.000 λιρών που παίρνει από το δημόσιο, αλλά θα συνεχίσει να παίρνει χρήματα από το ιδιωτικό κονδύλι της μητέρας του και θα κρατήσει το σπίτι στο Γουίνδσορ, για το οποίο ξόδεψε 7,5 εκατ. για να το ανακαινίσει πριν από μερικά χρόνια αλλά και τους αστυνομικούς – σωματοφύλακες (τους οποίους πληρώνει το δημόσιο).

Πηγή Newsit.gr

Read More

And More