Η Βάσω Λασκαράκη δηλώνει ερωτευμένη και αποκαλύπτει γιατί μιλάει πλέον ανοιχτά για τον Λευτέρη Σουλτάτο!

Η Βάσω Λασκαράκη απαλλαγμένη από φόβους και ανασφάλειες μιλά στο People για το νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή. Τι λέει για τον σύντροφό της, Λευτέρη Σουλτάτο, και τη σχέση τους.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Στην τελευταία μας συνέντευξη, τον Δεκέμβριο του 2018, μου είχες πει ότι αν έρθει ο έρωτας θα στριμωχτεί λίγο, γιατί είναι όλα πολύ νωπά, αλλά θα τη βρει τη θέση του.

Δίκιο είχα! (γέλια) Τη βρήκε τη θέση του ο έρωτας. Καμιά φορά τα πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις.

Άρα, είσαι ερωτευμένη;

Ναι, είμαι.

Ο έρωτας όσο περνάνε τα χρόνια αλλάζει μορφή;

Αλλάζουμε εμείς ανάλογα με την ηλικία μας. Αλλάζουν τα θέλω και οι απαιτήσεις μας. Όταν είσαι νέος, ερωτεύεσαι πράγματα στιγμιαία. Με τα χρόνια αλλάζουν τα δεδομένα, γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου και ερωτεύεσαι σιγά σιγά.

Πόσο εύκολο είναι να κάνεις μια σχέση όταν έχεις ένα παιδί;

Καθόλου. Έχεις πολύ μεγαλύτερη αγωνία και άγχος. Χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί, ισορροπία, πολύ μικρά βήματα κάθε φορά και πρέπει να υπάρχει η διάθεση και η συμβολή ειδικών για να δημιουργηθεί μια νέα, υγιής σχέση.

Σελίδα στην προσωπική σας ζωή έχετε γυρίσει και εσύ και ο Γιάννης (σ.σ. Τσιμιτσέλης). Σας προβλημάτισε το πώς θα το χειριστείτε σε σχέση με την κόρη σας, που είναι 5 ετών;

Το πώς θα μεταφερθεί σε ένα παιδί μια νέα σχέση είναι πολύ σημαντικό θέμα. Πρέπει να υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στους γονείς, να υπάρχει η βοήθεια ειδικού για το πώς θα το χειριστούν και, πρωτίστως, να υπάρχει γνώση των καταστάσεων, ώστε οι γονείς να μην έρθουν αντιμέτωποι με μια ερώτηση του παιδιού για την οποία δεν έχουν τις σωστές απαντήσεις. Είναι μια δύσκολη διαδικασία, αλλά όταν παίρνεις ένα διαζύγιο πρέπει να είσαι έτοιμος να την αντιμετωπίσεις.

Το ότι μιλάς για τη νέα σου σχέση σημαίνει πως…

Είναι σοβαρή. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες κι εγώ ένιωθα καλά και σίγουρη για τον σύντροφό μου, θεώρησα ότι θα ήταν υποκριτικό να κάνω κάτι άλλο.

Τι σε έκανε να νιώσεις σίγουρη;

Είναι ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται με λόγια. Δεν συνέβη ξαφνικά, συνέβη σταδιακά, αλλά ξύπνησα μια μέρα και ένιωσα πως «Εδώ είμαι». Πάντα, φυσικά, με μια παιδική αναρώτηση, «Έτσι είναι;».

Και στα social media είσαι περισσότερο ενεργή τον τελευταίο χρόνο.

Αποφάσισα ότι δεν με νοιάζει, αν θέλω να ανεβάσω μια φωτογραφία, θα το κάνω. Παλιότερα είχα μια συστολή, τώρα πια δεν έχω. Δεν καταπιέζομαι και δεν κάνω δεύτερες σκέψεις.

Read More

And More