Η Βέφα Αλεξιάδου απασφαλίζει για την Ελένη Μενεγάκη: “Έχει τελειώσει για μένα”

Μπορεί η νέα τηλεοπτική σεζόν να είναι φορτωμένη με κάθε είδους προγράμματα και ριάλιτι μαγειρικής, ωστόσο η Βέφα Αλεξιάδου, ένα από τα πρόσωπα που έχουν σφραγίσει με την παρουσία τους τη μικρή οθόνη απουσιάζει.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η μαγείρισσα μίλησε στην εφημερίδα Espresso για τις πολυάριθμες εκπομπές κουζίνας, αλλά και την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση γιατί νομίζω είμαι πλήρης από όλα. Είμαι ευτυχισμένη, διότι άφησα πίσω μου μία μεγάλη τηλεοπτική παρακαταθήκη. Τους έβαλα όλους να μαγειρεύουν. Έπεισα στην Ελληνίδα νοικοκυρά πως πρέπει να μαγειρεύει σωστά, τι να προσέχει στην κουζίνα και γενικότερα έδωσα συμβουλές από όλους. Νομίζω πως πιο σημαντικές ήταν οι οδηγίες που έδινα στις Ελληνίδες, παρά οι ίδιες οι συνταγές» ανέφερε στην εφημερίδα.

Όσον αφορά στην Ελένη Μενεγάκη, εξέφρασε την πικρία της: «Το κεφάλαιο Ελένη έχει τελειώσει για μένα. Με την Ελένη δεν έχω καμία σχέση πια. Δεν έχω καμία διάθεση να συνεργαστώ με την Ελένη ξανά, όπως και δεν έχω διάθεση γενικά για την τηλεόραση».

Read More

And More