Η Βeyonce επέλεξε Vrettos Vrettakos! H star φοράει στην περιοδεία της ρούχα του Έλληνα σχεδιαστή! Φωτογραφίες

Η Beyonce ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της με πρώτο σταθμό το Ζάγκρεμπ! Εντυπωσιακή και σέξι, όπως πάντα, έκλεψε τις εντυπώσεις με τις χορευτικές κινήσεις, τη φωνή αλλά και την εμφάνισή της! Σε αυτό συνέβαλαν και οι υπέροχες δημιουργίες που επέλεξε και είναι Vrettos Vrettakos!

Ο Έλληνας σχεδιαστής σε συνεργασία με τον ενδυματολόγο Διονύση Κολποδίνο επιμελήθηκαν μέρος των εμφανίσεων της διάσημης σταρ για την περιοδεία της ”The miss Carter show”. Είναι η πρώτη φορά που η Beyonce επιλέγει Έλληνα σχεδιαστή και δηλώνει ενθουσιασμένη!

Ο Vrettos Vrettakos και οι συνεργάτες του βρέθηκαν στον πρώτο σταθμό των συναυλιών της στο Ζάγκρεμπ και φυσικά την γνώρισαν από κοντά και η συνεργασία τους θα έχει συνέχεια….

Για το συγκεκριμένο show δημιουργήθηκαν,μια ολόσωμη μεταξωτή μαύρη φόρμα,κεντημένη με κρύσταλλα Swarowski σε αποχρώσεις του μπλέ(cobalt) και μία δεύτερη με έντονα ανοίγματα στη μέση και τους γοφούς καθώς και αντίστοιχες ολόσωμες φόρμες για το οκταμελές μπαλέτο της.

Αναλυτικότερα,για το σχεδιασμό των ρούχων της Beyonce χρειάστηκαν εκατοντάδες ώρες χειροποίητης δουλειάς,1.000.000 περίπου Swarowski κρύσταλλα και όλα υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Vrettou Vrettakou και του creative consultant Διονύση Κολποδίνου.

Δες και μερικές backstage φωτογραφίες!

/
Το team που έντυσε την τραγουδίστρια μαζί με τους δικούς μας Διονύση Κολποδίνο και Vretto Vrettako


Οι δύο Έλληνες δημιουργοί με τους Din και Dan



Δες βίντεο από το κατάμεστο Kombank Arena της Σερβίας!



Η Beyonce τραγουδάει φορώντας Vrettos Vrettakos!

Read More

And More