Η Βίκυ, η κόντρα της με την Ναταλία και οι πρεμιέρες της ημέρας !

Μια δεύτερη «δυνατή» μέρα από πλευράς τηλεθέασης -εκτός της Τρίτης του Λάκη- κυνηγά απόψε ο Alpha με το «Πάμε Πακέτο» που παραμένει σταθερό στη μέρα και στην ώρα προβολής του, αλλά και με τον Σάκη Ρουβά στην πρεμιέρα της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου για έκτη συνεχή χρονιά προσπαθεί να ενώσει οικογένειες «που επιθυμούν να ενωθούν, επειδή τα παιδιά πρέπει πάντα να βρίσκονται με τους γονείς τους». Στην πρώτη εκπομπή (Alpha, 10.00 μ.μ.) παρακολουθούμε «μια παράλληλη αναζήτηση», όπως μας λέει η παρουσιάστρια. Το πρώτο «Πακέτο» έχει ως αφετηρία τη μακρινή Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών, με σκοπό να αποκαλύψει καλά κρυμμένα μυστικά πενήντα τριών χρόνων

«Πρόκειται για μια ιστορία που δεν περιμέναμε να εξελιχθεί έτσι. Μια κόρη που ζει στην Αμερική έστειλε σε εμάς γράμμα, με το οποίο αναζητεί τη βιολογική της μητέρα στην Ελλάδα.

Αυτό που μας ξάφνιασε ήταν ότι πριν από τέσσερα χρόνια η μάνα είχε έρθει στην εκπομπή μας αναζητώντας την κόρη της. Ετσι στη θέση του αποστολέα θα μπορούσαν να κάθονται και οι δύο, μια και σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα και οι δύο απευθύνθηκαν στην εκπομπή, προκειμένου να εντοπίσουν η μία την άλλη.

Η Στέισι ελπίζει να δει για πρώτη φορά το πρόσωπο της βιολογικής της μητέρας. Από πολύ μικρή γνώριζε το γεγονός της υιοθεσίας της και πάντα ήθελε να συναντήσει τη μητέρα της και να μάθει το γιατί».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου απαντά και σε όσα ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό σχετικά με την αλλαγή της ώρας και της ημέρας προβολής της εκπομπής της, που εν τέλει πήρε πίσω το κανάλι:

«Αν ήταν στο χέρι μου, φυσικά και δεν θα κουνούσα το «Πακέτο» από τη θέση του.Ποιος στραβός δεν θέλει το φως του; Αυτές όμως δεν είναι αποφάσεις που παίρνω εγώ. Μάλιστα η αρχική μου θέση ήταν γιατί δεν με αφήνετε τη Δευτέρα να παλέψω.

Ομως όταν παίχτηκε το τρέιλέρ μου, είπαν από τον σταθμό ότι υπήρξαν αντιδράσεις από τηλεθεατές και εγώ αυτό δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω. Από εκεί και πέρα το έχω ξαναπεί ότι είμαι ένας απλός στρατιώτης, ο τελευταίος τροχός της αμάξης σε σχέση με το πότε θα παίξει η εκπομπή».

Αμέσως μετά στις 11 στο «Βράδυ» έρχεται ο Σάκης. Ο τραγουδιστής «μιλά χωρίς… φόβο, αλλά με πολύ… πάθος για τη ζωή, την καριέρα και τα όνειρά του.

Η αγάπη του για την οικογένειά του, η αδυναμία του στην κόρη του, τα επαγγελματικά του σχέδια κι άλλα πολλά». Ακόμη στην πρεμιέρα της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει για τον έρωτα, τον γάμο, τα παιδιά, την τηλεόραση και τις κόντρες…

ΠΗΓΗ : ΕΘΝΟΣ

Read More

And More