Η Βίκυ Καγιά αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Star; Όλη η αλήθεια!

Φήμες, φήμες, φήμες… Αυτό τον καιρό ευδοκιμούν ιδιαιτέρως στο τηλεοπτικό θερμοκήπιο! Βλέπετε, είναι η εποχή που οι ζυμώσεις, οι επαφές και οι συζητήσεις ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς, είναι καθημερινό φαινόμενο σε όλα τα κανάλια.

Έτσι στο πλαίσιο του ρεπορτάζ και των όσων διαρρέονται, μοιραία προκύπτουν και οι ειδήσεις-φούσκες, που είναι μόνο ζήτημα ημερών το πότε θα… σκάσουν! Μία τέτοια είδηση, μία είδηση-φούσκα ήταν και η είδηση που κυκλοφόρησε προ ημερών και ήθελε την Βίκυ Καγιά να αναλαμβάνει την παρουσίαση καθημερινής, πρωινής, ψυχαγωγικής εκπομπής στο Star από Σεπτέμβρη.

Και επειδή δημιουργήθηκε ιδιαίτερος ντόρος, να σου πω λατρεμένη, πως καμία τέτοια πιθανότητα δεν υπάρχει. Όχι, σου λέει, η Βίκυ Καγιά δεν μετακομίζει στην πρωινή ζώνη του καναλιού της κάτω Κηφισιάς. Γιατί; Γιατί εννοείται πως οι ιθύνοντες προτιμούν να την δουν να συνεχίζει στο τηλεοπτικό πόστο που φέτος κατάφερε να κάνει μεγάλη επιτυχία.

Και το πόστο αυτό δεν είναι άλλο από το μεσημέρι, όπου κι… άνοιξε από τον περασμένο Νοέμβρη το “Shopping Star” της και κατάφερε να βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι μέχρι και της Ελένης! Η… Απόλυτη είδε τις μαγικές, τηλεοπτικές της δυνάμεις να την εγκαταλείπουν απέναντι από την Βίκυ.

Έτσι, η Βίκυ συνεχίζει απτόητη το “Shopping” από το Φθινόπωρο και μετά και δεν προχωρά σε νέες τηλεοπτικές περιπέτειες. Μάλιστα, το τι ακριβώς θα γίνει τελικά στην πρωινή ζώνη του Star για την ώρα μοιάζει να είναι γρίφος για δυνατούς λύτες, μιας και πρέπει να αποφασιστεί το τι θα γίνει και με την Πόπη Τσαπανίδου και το “Live U”, η οποία είχε μία πολύ δύσκολη σεζόν με πολλές και σοβαρές αναταράξεις κατά την διάρκεια των πτήσεών της στους πίνακες τηλεθέασης. Ιδωμεν…

Read More

And More