Η Βίκυ Καγιά απαντά για τη μεγάλη της αγάπη!

Η Βίκυ Καγιά απαντά για την αδυναμία της, το Häagen-Dazs παγωτό κι εξηγεί γιατί το επιλέγει ανάμεσα σε άλλα!

/

«The House of Häagen-Dazs», ένας οίκος παγωτού. Βλέπετε κοινά χαρακτηριστικά με έναν οίκο μόδας;
Σαφώς. Το Häagen-Dazs είναι ένα brand που αναβάθμισε την έννοια του παγωτού και του προσέδωσε στυλ και φινέτσα. Δεν είναι τυχαίο το ότι έχει καταφέρει να αποτελεί μέρος της σύγχρονης κουλτούρας ως ένα « statement» παγωτό. Οι καλοκαιρινές και οι χειμερινές συλλογές γεύσεων και creations, η απαράμιλλη δεξιοτεχνία στον τρόπο που φτιάχνεται το παγωτό, η εμμονή στην επιλογή των καλύτερων υλικών από όλο τον κόσμο και η αίσθηση της πολυτέλειας που αποπνέει, έρχονται να ενισχύσουν αυτή την άποψη υποδεικνύοντας πως το House of Häagen-Dazs, ένας οίκος παγωτού, δεν απέχει πολύ από έναν οίκο μόδας.

/

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα των παγωτών Häagen-Dazs που σας κάνουν να τα επιλέγετε ανάμεσα στα υπόλοιπα;

Το ότι είναι φτιαγμένα από εκλεκτά υλικά, η κρεμώδης βελούδινη υφή τους, οι μοναδικές τους γεύσεις, αλλά, κυρίως, το γεγονός ότι έχουν ανάγει την παραγωγή παγωτού σε τέχνη επιλέγοντας συνειδητά να μην χρησιμοποιούν κανένα πρόσθετο συστατικό, συντηρητικά και τεχνητά χρώματα.

/

Σε ποιες γεύσεις Häagen-Dazs δεν μπορείτε να αντισταθείτε;
Είναι πολλές! Αγαπώ το Belgian Chocolate με κομμάτια βελγικής bitter σοκολάτας. Αγαπώ και την κλασσική Vanilla, μια “less is more” γεύση που φτιάχνεται με συστατικά που θα βρίσκαμε και στην κουζίνα του σπιτιού μας. Ωστόσο, η αδυναμία μου είναι το Secret Sensations: Chocolat Fondant, με μικρά κομμάτια brownie και μαλακή καρδιά από σιρόπι σοκολάτας!

Ποια ανάμνηση σας έρχεται στο μυαλό όταν τρώτε την αγαπημένη σας γεύση Häagen-Dazs;

Την πρώτη φορά που δοκίμασα το Belgian Chocolate! Πρέπει να ήμουν περίπου 16 ετών, η σοκολάτα ήταν -και είναι- η μεγάλη μου αδυναμία, οπότε δεν ήταν δυνατό να αντισταθώ σε αυτή την υπέροχη γεύση! Περιττό να πω πως άλλαξα άποψη για το παγωτό από εκείνη τη μέρα και έπειτα.

Δοκίμασε κι εσύ τις Häagen-Dazs γεύσεις μαζί με τη Βίκυ Καγιά, το Σάββατο 13 Ιουλίου και στις 20:00, στην περιοχή της Λάκκας.
/

Read More

And More