Η Βίκυ Κάβουρα στο “Μαζί σου”: Η δύσκολη οικονομική περίοδος και η σχέση της με τον Γιώργο Βίγγο! Video

Η Βίκυ Κάβουρα βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” και έκανε μία από τις πιο chic της εμφανίσεις. Η όμορφη ηθοποιός, η οποία συμμετέχει στη νέα ταινία του Μάρκου Σεφερλή “Χαλβάη 5-0”, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την δύσκολη οικονομική περίοδο που πέρασε αλλά και για τη νέα της σχέση με τον γοητευτικό πολιτικό μηχανικό, Γιώργο Βίγγο, η οποία μετρά σχεδόν πέντε μήνες.

“Την χειρότερη περίοδο οικονομικά της ζωής μου δεν το ήξεραν ούτε οι γονείς μου και ο κόσμος νόμιζε ότι είμαι πλούσια. Ήταν οι συγκυρίες, ήταν η περίοδος της κρίσης. Θέλω να είμαι ανεξάρτητη, κι ας έχω σύντροφο. Να πατάω στα πόδια μου. Τα δικά μου και τα δικά του”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα.

“Θέλω να δίνω, αλλά δεν έχω ανάγκη να ζητάω. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου βγαίνει. Έμεινα τέσσερα χρόνια μόνη μου, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Δεν ήμουν μόνη μου, δεν είχα πάει σε κάποιο μοναστήρι. Ήθελα έναν άνθρωπο που θα ταιριάζουν οι ψυχές μας. Ώστε να εμπιστευτώ και να μπω σε μια σχέση. Θέλω ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου να είναι καλός, να έχει καλοσύνη μέσα του. Και ερωτικά… Να είναι καλοί, να μην ασχολούνται με κακίες. Να είναι άντρας να προσέχει τη γυναίκα του…” δήλωσε η όμορφη ηθοποιός στην Τατιάνα.

“Δεν έχω γνωρίσει το αγόρι μου στην μαμά μου. Είμαστε πέντε μήνες μαζί. Βγαίνουμε συνέχεια δεν καθόμαστε καθόλου σπίτι”.

Read More

And More