Η βουλευτής Ραχήλ Μακρή αποκαλύπτεται στην Τατιάνα: Έχω γευτεί την πικρή γεύση της φτώχειας!

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή σχολιάζεται έντονα για τις ενδυματολογικές τις επιλογές της στη Βουλή με πιο πρόσφατη το t-shirt της που είχε στάμπα έναν παπαγάλο.

Η μαχητική ξανθιά κυρία της πολιτικής που ανέβηκε μέχρι και στα κάγκελα της ΕΡΤ βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Μίλα και αποκαλύφθηκε στην Τατιάνα σε μία διαφορετική συνέντευξη. Μίλησε για τα παιδικά χρόνια στην Κοζάνη, την πολιτική και τους διαπληκτισμούς της εντός και εκτός βουλής.

Για το καλοκαιρινό μπλουζάκι με τον παπαγάλο δήλωσε πως δεν θα το ξαναφορέσει. Ανέφερε όμως πως το συγκεκριμένο t-shirt άρεσε στον αντιπρόεδρο της βουλής κ.Καλαϊτζή που της είχε κάνει την παρατήρηση! “Ο κ.Καλαϊτζής μου είπε να φοράω ανοιχτόχρωμα και όχι σκουρόχρωμα.. Ελπίζω να προσέχουν και αυτά που λέω, όχι μόνο αυτά που φοράω”,είπε στην Τατιάνα. πρόσθεσε η βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Για την διαμαρτυρία της όπου ανέβηκε στα κάγκελα της ΕΡΤ υποστήριξε πως δεν έχει μετανιώσει και πως πάλι θα το ξαναέκανε αν χρειαζόταν. Απαντώντας στα επικριτικά σχόλια του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης, κ.Πάγκαλου τον χαρακτήρισε «φαιδρό πολιτικό πρόσωπο» και τόνισε πως τα σχόλια του δεν την αγγίζουν. “Έχω θωρακιστεί έτσι και δεν με αγγίζει τίποτα”, είπε ενώ δήλωσε και φαν της σάτιρας .

Όσα δεν ξέραμε για εκείνη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα. Έχει ύψος 1.80 και είναι δίδυμος στο ζώδιο. Είναι αριστερόχειρας και έχει έναν μικρότερο αδερφό. ‘Όταν ήταν πιτσιρίκα πήγαινε κατηχητικό Έχει δώσει δύο φορές εξετάσεις ΑΣΕΠ επιτυχώς, αναλαμβάνοντας καλές θέσεις στο Δημόσιο.

Τα παιδικά της χρόνια ήταν δύσκολα. Λόγω οικονομικών προβλημάτων αναγκάστηκε να αποχωριστεί τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε στο εξωτερικό για να μπορέσει να βγάλει χρήματα και να συντηρήσει την οικογένεια του. “Έχω γευτεί την πικρή γεύση της φτώχειας”, ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Μίλα.

Έχει ήδη δύο παιδάκια, αγόρια και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να αποκτήσει άλλα δύο παιδιά.

Δες ολόκληρη την συνέντευξη της Ραχήλ Μακρή στην Τατιάνα!

Read More

And More