Η βραδιά που αφιέρωσε ο Λ. Λιβιεράτος στη μνήμη του Γιγουρτάκη! Δες φωτογραφίες

Με το δικό του τρόπο αποχαιρέτησε τον 30χρονο επιχειρηματία Νικόλαο Γιγουρτάκη που “έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή, ο Λάμπης Λιβιεράτος. Ο γνωστός τραγουδιστής αφιέρωσε τη χθεσινή του εμφάνιση στη σκηνή του “OPUS” στον καλό του φίλο.
Ιδιαίτερα συγκινημένος από τον χαμό του άτυχου Νικόλα, ο γνωστός τραγουδιστής, ανέβηκε στη σκηνή και αφιέρωσε τη βραδιά στον φίλο του, Νίκο Γιγουρτάκη, λέγοντας πως αυτό που θα ήθελε κι εκείνος ήταν να κάνουν ένα πάρτυ αφιερωμένο στη μνήμη του. “Είμαι σίγουρος ότι θα ήθελε να κάνουμε πάρτυ για αυτόν! Και εγώ όταν φύγω, θέλω να κάνετε πάρτυ για μένα!”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Μαζί με τη Ντιάνα Ζαχαριάδου, ο Λάμπης Λιβιεράτος έκαναν μια μοναδική εμφάνιση.

Ο θάνατος του Γιγουρτάκη έχει συγκλονίσει την ελληνική showbiz, καθώς ο Νικόλας ήταν ένα πολύ αγαπητό παιδί και ιδιαίτερα γνωστός στον καλλιτεχνικό χώρο. Ως φόρο τιμής στη μνήμη του, το νυχτερινό κέντρο Romeo θα σταματήσει για μια εβδομάδα το πρόγραμμά του.
Δες video από τη βραδιά:

Τέλος, μετά την εμφάνισή του στο “Opus”, o Λάμπης Λιβιεράτος μίλησε για το rockumentary της Βίσση. Δες στο zappit, πώς σχολίασε την απόφαση της γνωστής τραγουδίστριας να μιλήσει για τη σχέση που είχαν οι δυο τους στο παρελθόν.

Read More

And More