“Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου”! Αυτή είναι η ολοκαίνουργια σειρά του Mega…

Αν και όλα τα κανάλια βρίσκονται αυτή την εποχή σε… στάση αναμονής λόγω των επικείμενων εκλογών και των σημαντικών πολιτικο-οικονομικών εξελίξεων, να – που όπως θα έλεγε και η Βάνα Μπάρμπα – … “γίνονται πράγματα”!

Και για του λόγου το αληθές; Το Mega είναι ένα κανάλι στο οποίο όντως υπάρχει μία κινητικότητα. Οι ιθύνοντες του καναλιού παρά τον περιορισμένο προϋπολογισμό που έχουν φέτος στην διάθεσή τους, έχουν βάλει σκοπό να δημιουργήσουν ένα φρέσκο πρόγραμμα για όλα τα γούστα, ένα πρόγραμμα που να μπορεί και αυτή την χρονιά να κρατήσει καλή συντροφιά στους τηλεθεατές. Αυτός είναι και ο απόλυτος στόχος τους.
Έτσι, και αυτό το χειμώνα το Μεγάλο Κανάλι λέει “ναι” στην ελληνική μυθοπλασία και παρά τις αντίξοες συνθήκες – λόγω κρίσης βεβαίως-βεβαίως – και με χαρά σας… μαρτυράμε πως στο prime time του από Νοέμβρη θα συναντήσετε νέες σειρές. Σειρές του κουτιού που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στους δέκτες μας χαρίζοντάς μας άφθονες δόσεις γέλιου.
Μία από τις brand-new αφίξεις είναι η σειρά “Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου”. Πρόκειται για καθαρόαιμη κωμωδία, η οποία βασίζεται στην βρετανική σειρά “The worst week of my life”. Σειρά του BBC η οποία έχει λατρευτεί σε διάφορες χώρες του εξωτερικού.
Την μεταφορά της σειράς αλά ελληνικά στους δέκτες μας έχει αναλάβει η εταιρία παραγωγής “Ανωση” και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους μεταξύ άλλων θα κρατήσουν οι: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Αθηνά Οικονομάκου και Μάκης Παπαδημητρίου.
Σε ότι έχει να κάνει δε με τον τηλεοπτικό συνδυασμό του Γεράσιμου Σκιαδαρέση με τον Μάκη Παπαδημητρίου τον περιμένουμε με αγωνία, αφού η ερμηνεία και των δύο στην θρυλική πια σειρά του Mega, “Μαύρα Μεσάνυχτα”, ήταν… χάρμα οφθαλμών!
Όσο για το πως ακριβώς ξεκινά η ιστορία μας; Σίγουρα, ο γάμος είναι η καλύτερη εμπειρία στη ζωή ενός ανθρώπου! Δεν ισχύει το ίδιο, όμως, και για τον Χάουρντ και τη Μελ, οι οποίοι ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μόλις μία εβδομάδα πριν από αυτή την ευχάριστη μέρα, η ζωή του άντρα μετατρέπεται σε… κόλαση, εξαιτίας των διαδοχικών αποτυχιών που του χτυπούν την πόρτα. Η αρχή γίνεται όταν το αφεντικό του, του ανακοινώνει την απόλυσή του. Κάπως έτσι, ο επικείμενος γάμος αρχίζει να φαντάζει στα μάτια του γαμπρού κανονικός… εφιάλτης!
Η κωμική σειρά έκανε πρεμιέρα στο BBC το 2004 και αποτελείται από τρεις κύκλους των επτά επεισοδίων. Στον πρώτο κύκλο βλέπουμε τη ζωή του ζευγαριού λίγο πριν το γάμο, στη συνέχεια την αντίστοιχη εβδομάδα πριν τη γέννηση του παιδιού, ενώ ο τρίτος κύκλος αποτελείτο από τρία αφιερωματικά επεισόδια.

Read More

And More