Η χήρα του Άντονι Κουίν διεκδικεί το κτήμα της Ρόδου μέχρι τέλους

Η χήρα του Άντονι Κουίν θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους το κτήμα της Ρόδου που είχε αγοράσει ο σύζυγός της το 1960.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” η Κάθριν Κουίν αν δεν καταφέρει να πάρει το κτήμα, είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει αποζημίωση εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ!
Ο γνωστός “Ζορμπάς” που ήταν ερωτευμένος με την Ρόδο είχε αγοράσει μια έκταση αξίας 64.000 δραχμών τότε, μετά τα γυρίσματα της ταινίας “Τα κανόνια του Ναβαρόνε”. Όνειρό του ήταν να δημιουργήσει ένα κέντρο όπου θα πήγαιναν καλλιτέχνες από το Χόλιγουντ και κάθε γωνιά του πλανήτη και θα πραγματοποιούσαν εκδηλώσεις με βραβεύσεις. Μέχρι λίγο πριν τον θάνατό του πάλεψε με νύχια και με δόντια για να το φτιάξει, αλλά δεν τα κατάφερε.
Έτσι η σύζυγός του, Κάθριν Κουίν, τα τελευταία χρόνια που προσπαθεί να διεκδικήσει το κτήμα ή να πάρει κάποια λεφτά δύσκολα θα το πετύχει αφού το θέμα πρέπει να περάσει πρώτα από τη Βουλή. Έχει ζητήσει βοήθεια ακόμα και από την Χίλαρι Κλίντον.
Ο δικηγόρος της δήλωσε στην “Espresso” : “Είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να διεκδικεί αυτό το κομμάτι γης και αν δεν τα καταφέρει θα κινήσει διαδικασίες για να πάρει από το Ελληνικό Δημόσιο εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.”

Read More

And More