Η χήρα του Steve Jobs μιλάει για πρώτη φορά μετά τον θάνατό του!

Η χήρα του Steve Jobs μίλησε για πρώτη φορά για τον σύζυγό της και το κενό που άφησε ο θάνατός του, τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στον κόσμο γενικότερα. Η Laurene Powell Jobs είπε: Βλέπουμε καθημερινά γύρω μας τα προϊόντα που δημιούργησε, για τα οποία νοιαζόταν τόσο πολύ και που άλλαξαν τις ζωές όλων μας. Τον τρόπο που λειτουργούμε και επικοινωνούμε.

/
”’
Και συνεχίζοντας την συνέντευξή της στο NBC και στον Brian Williams την περασμένη Παρασκευή, είπε: “Αυτό που ήθελε να κάνει είναι να δημιουργήσει εργαλεία που να βοηθήσουν τον κόσμο να αυξήσει την ποιότητα ζωής του και τα κατάφερε. Για μένα είναι πολύ όμορφο να ζω με αυτό”.

Όσον αφορά την προσωπική τους σχέση δήλωσε ότι ήταν υπέροχος και ως σύζυγος και ως πατέρας. Βεβαίως, ο Steve Jobs ήταν γνωστός για την εργασιομανία του πράγμα που τον έκανε να λείπει από το σπίτι πολλές ώρες. Και αυτό ήταν που επέτρεψε σε έναν δημοσιογράφο να του κάνει συνεντεύξεις πριν τον θάνατό του. Για να γράψει την βιογραφία του και να γίνει γνωστό το έργο του στα παιδιά του κυρίως, τα οποία έτσι θα τον δικαιολογούσαν και για τις ώρες απουσίας του από το σπίτι.

ΔΕΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ!

Read More

And More