Η χορεύτρια που εμπλέκεται στη δολοφονία Μ. Ζουγανέλη: “Βασανίστηκε πριν δολοφονηθεί!”

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μίμη Ζουγανέλη, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στην εφημερίδα ”Espresso” για την απολογία της 28χρονης χορεύτριας, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για μια πολύ σκληρή απολογία!
Η Μαργαρίτα οδηγήθηκε στην εισαγγελία της Σύρου όπου και απολογήθηκε για την άγρια δολοφονία του επιχειρηματία. Εκεί δήλωσε ότι ο 31χρονος συνεργός και φίλος της την είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα χτυπούσε ούτε θα έκανε κακό στον Μίμη Ζουγανέλη, αλλά μόνο θα τον πίεζε μέχρι να τους αποκαλύψει τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου.

Ομολόγησε ότι η ίδια απουσίαζε από τη βίλα την ώρα του φόνου και κατηγόρησε φανερά τους ομοεθνείς συνεργούς της, αποκαλύπτοντας πως αυτοί τον δολοφόνησαν, ενώ εκείνη το μόνο που έκανε ήταν να τους δώσει σημαντικές πληροφορίες για να παγιδέψουν και να ληστέψουν τον επιχειρηματία. Επιπλέον, υποστήριξε ότι την ώρα που επέστρεψε στη βίλα είδε τον επιχειρηματία αιμόφυρτο κι ο συνεργός της, της είπε πως προκειμένου να μάθουν τον κωδικό του έσπασαν το πόδι.

Τέλος, ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας δήλωσε στην εφημερίδα ότι η χορεύτρια δεν κατάφερε να δικαιολογήσει το πώς αυτή και οι συνεργοί της κατάφεραν να αγοράσουν δύο σπίτια και ένα μαγαζί στην Πολωνία μετά τη δολοφονία του 73χρονου και συνεχίζει λέγοντας: ”Έχω σοκαριστεί ως άνθρωπος και δικηγόρος από τον κυνισμό αυτής της κοπέλας αλλά και από την σκληρότητα αυτών των ανθρώπων. Δεν έχω συναντήσει ξανά τόσο σκληρούς ανθρώπους, που να έχουν προχωρήσει σε μια τέτοια πράξη και να την περιγράφουν με λεπτομέρειες.”

Read More

And More