Η Χριστίνα Αλούπη αποχαιρετά την Ελλάδα με την πιο γλυκιά φωτογραφία!

Η Χριστίνα Αλούπη αποχαιρετά την Ελλάδα με την πιο γλυκιά φωτογραφία! | tlife.gr

Η Χριστίνα Αλούπη πέρασε τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον άντρα της Κωνσταντίνο Κέφαλο και τον γιο τους στην Ελλάδα. Το ζευγάρι, πλέον, ζει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής καθώς οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τούς το επιβάλλουν. Ωστόσο, με κάθε ευκαιρία επισκέπτονται την χώρα καταγωγή τους και απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Ο γιος τους, Ανδρέας, είναι πια 2 χρονών και η μαμά του συχνά μοιράζεται στα social media στιγμές μαζί του.

Τον περασμένο Ιούλιο, η όμορφη Χριστίνα επιβεβαίωσε την είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Η οικογένεια τους πρόκειται να μεγαλώσει και αυτό κάνει το ζευγάρι τρισευτυχισμένο. Η ίδια μάλιστα, είχε αναφέρει ότι δεν τους απασχολεί καθόλου το φύλο του μωρού φτάνει να είναι υγιές.

Οι μέρες πέρασαν, οι διακοπές τελείωσαν και η γλυκιά μανούλα πρέπει να επιστρέψει πίσω στη βάση της. Θέλοντας να αποχαιρετήσει την χώρα της και το ξεχωριστό καλοκαίρι που έζησε, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας: »Έφτασε η στιγμή να πω αντίο στην όμορφη Ελλάδα».

READ more