Η Χριστίνα Μουστάκα είναι ερωτευμένη – Η ρομαντική απόδραση στην Ιταλία με τον σύντροφό της! [pics]

Ερωτευμένη είναι η Χριστίνα Μουστάκα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life. Ο σύντροφός της ακούει στο όνομα Άγγελος και ήρθε στη ζωή της έπειτα από μια δύσκολη για εκείνη περίοδο. Ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Χριστίνας είναι επιχειρηματίας και ιδιαίτερα προστατευτικός απέναντί της, ενώ και οι δύο φαίνονται ενθουσιασμένοι με αυτή τη σχέση.  «Η Χριστίνα λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του και εκείνος δεν έχει μάτια για άλλη», λένε πηγές από το περιβάλλον τους.

Ο άνθρωπος που… ευθύνεται για τη γνωριμία τους είναι ο οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες. Εκείνος τους έφερε αρχικά σε επαφή και με την πολύτιμη συμβολή του και οι δύο καλωσόρισαν στη ζωή τους έναν μεγάλο έρωτα. “Είναι ταιριαστοί και έχουν πολλά κοινά”, λένε κάποιοι κοινοί φίλοι τους, αφού και οι δύο αγαπούν τα ταξίδι και τις εξορμήσεις, εντός και εκτός Ελλάδος.

Πρόσφατα, μάλιστα, οι δυο τους ταξίδεψαν στην Ιταλία, όπου απόλαυσαν την ατμοσφαιρική Φλωρεντία και τα ιδιαίτερα θέλγητρα της Τοσκάνης. Οι σχετικές φωτογραφίες που ανήρτησε η Χριστίνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαρτυρούν ότι διανύει μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της.

Η Χριστίνα είναι χαμηλών τόνων και δεν επιθυμεί να απασχολεί τα Μέσα με την προσωπική της ζωή, ωστόσο, όπως λέει ο λαός, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται.

Read More

And More