Η Χριστίνα Πολίτη μιλά για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, το Survivor και αν είναι φαν του Αγγελόπουλου

Η Χριστίνα Πολίτη είναι μια από τις πιο επιτυχημένες δημοσιογράφους που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα. Η ίδια έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Real Life μιλώντας για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, τις ¨λυκοφιλίες” στην τηλεόραση, το “Super Star Academy” και τη παραλίγο συμμετοχή της, καθώς και για το Survivor.

Ας ξεκινήσουμε με τα επαγγελματικά. Είχες αρκετές προτάσεις για την τηλεόραση, αλλά επέλεξες το “Επιτέλους Σαββατοκύριακο” με τη Ναταλία Γερμανού. Γιατί προτίμησες τη συγκεκριμένη εκπομπή;
“Έχω καταλήξει να κάνω τηλεόραση χρόνο παρά χρόνο. Δεν ξέρω, δεν είχα ποτέ ακριβώς ελκυστικές προτάσεις. Έτσι κρίνω πάντα “παρεΐστικα”. Επέλεξα τη Ναταλία και θα την επέλεγα όπου κι αν ήταν. Είναι η καλύτερη παρουσιάστρια και και από τους λίγους ανθρώπους στο χώρο που ξεχωρίζουν για την πραγματική τους ευγένεια. Κορίτσι από σπίτι, με τρομερό ταλέντο στις ισορροπίες. Η Ναταλία αγαπάει την τηλεόραση, εγώ όχι τόσο. Αν με πετύχαινε μια δεκαετία πριν που είχα περισσότερα κέφια θα είχαμε κάνει… παπάδες”.

Έχεις αισθανθεί σε συνεργασίες σου στο παρελθόν να σου… βγάζουν νύχια στην TV;
“Ναι, πολλά νύχια και πολλές μεταλλάξεις χαρακτήρων από ανθρώπους που δεν το περιμένεις. Η τηλεόραση είναι ένα… κρας τεστ προσωπικότητας. Ξεγυμνώνει τους ανθρώπους και τις ανασφάλειές τους”.

Μια στενή σου φίλη -αδερφική θα έλεγα- είναι η Άννα Βίσση. Μάλιστα, είχα ακούσει ότι σε πολιορκούσαν για το “Super Star Academy” για να είσαστε μαζί. Ισχύει ή ήταν ράδιο αρβύλα;
“Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν μπορώ να αναλάβω και άλλες υποχρεώσεις”.

Με το χέρι στην καρδιά: Βλέπεις Survivor; Κι αν ναι, είσαι φαν του Αγγελόπουλου;
“Το έχω δει λίγο και στην αρχή μου άρεσε λόγω τοπίου και παιχνιδιών. Τώρα το έχω καταβαρεθεί όπως και τη λύσσα αυτή με τα πρόσωπα που αναμασιούνται και θα αναμασηθούν μέχρι ελέους. Όσο για τον Αγγελόπουλο, δεν είμαι φαν κανενός”.

Διάβασε περισσότερα στη Real Life

Read More

And More