Η Χριστίνα Πολίτη υποψήφια στις δημοτικές εκλογές στην Αθήνα! Με ποιον υποψήφιο δήμαρχο κατεβαίνει;

Η Χριστίνα Πολίτη υποψήφια στις δημοτικές εκλογές στην Αθήνα! Με ποιον υποψήφιο δήμαρχο κατεβαίνει; | tlife.gr

Στον πολιτικό στίβο κατεβαίνει η γνωστή κοσμικογράφος και παρουσιάστρια Χριστίνα Πολίτη! Η γοητευτική δημοσιογράφος θα σταθεί στο πλευρό του Παύλου Γερουλάνου και με ένα κείμενό της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να θέσει υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος!

«Κατεβαίνω δημοτική σύμβουλος στην Α’ Αθήνας με τον Παύλο Γερουλάνο» έγραψε μεταξύ άλλων η Χριστίνα εξηγώντας πως στη χθεσινή εκδήλωση είχε τρακ για να και δεν είπε όσα ήθελε να πει…

«Κατεβαίνω δημοτική σύμβουλος στην Α’ Αθήνας με τον Παύλο Γερουλάνο. Χθες στο HUB ήθελα να πω τα παρακάτω αλλά είχα τρακ και δεν τα είπα ακριβως έτσι . Καλύτερη στις πράξεις και στο γραπτό λόγο! :
Είμαι βέρα και υπερήφανη Αθηναία. Από γονείς Αθηναίους. Είμαι μητέρα δύο αγοριών. Η δική μου μητέρα κάθε απόγευμα κάνει το γύρο της Ακρόπολης και ταΐζει αδέσποτα. Εργάζομαι χρόνια στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Περιοδικά ,τηλεόραση και διαδίκτυο. Είχα πάντα την τάση να βλέπω και να αναμεταδίδω τη θετική πλευρά της ζωής και να απαθανατίζω είτε με φωτογραφίες είτε με γραπτά μου τα καλύτερα σημεία της πόλης μας. Μπορώ να κλείσω τα μάτια μου και να να περπατήσω νοερά στην πανέμορφη Αθήνα των παιδικών χρόνων και της εφηβείας μου. Με ρώτησαν πρόσφατα τι είναι το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό με τη λέξη Αθήνα .Δεν ήταν το πλούσιο φως του ήλιου αλλά το γκρι χρώμα της εγκατάλειψης. Λατρεύω την Αθήνα μας με πάθος και δεν θέλω πια να είμαι ένας απλός σχολιαστής και παρατηρητής αυτής της τριτοκοσμικής πορείας προς τη μιζέρια που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια . Θέλω να συμμετέχω ενεργά , σαν πολίτης- συμπαρασύροντας και άλλους πολίτες- αφού το λέει και το όνομά μου.. στην αναγέννησή της. Ονειρεύομαι μία Αθήνα καθαρή, φωτεινή, ασφαλή και λειτουργική. Με αισθητική, πεζοδρόμια, πάρκα, διαβάσεις και γειτονιές όπως σε αντίστοιχες Ευρωπαικές πόλεις. Μία Αθήνα ανθρώπινη αντάξια της ιστορίας της και της παράδοσής της. Στη ζωή μου έχω μάθει πως με θετική διάθεση, επιμονή και συνεργασία τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Αθήνα ζαφειρόπετρα της γής το δαχτυλίδι.. Με αλλά λόγια – 🗳 Vote for Us! #athinaeisaiesy #yeroulanosforathens #cosmopoliti #iloveathens»

READ more