Η Χρύσα Παππά και οι δουλειές της πριν γίνει ηθοποιός!

Η Χρύσα Παππά και οι δουλειές της πριν γίνει ηθοποιός! | tlife.gr

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Τα μυστικά της Εδέμ» μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό mou» για την προσωπική της ζωή αλλά και για τα επαγγέλματα που έκανε πριν γίνει ηθοποιός!

Για το πότε ήρθε στην Αθήνα και πώς αποφάσισε να γραφτεί στη δραματική σχολή: «Στην Αθήνα ήρθα το 2004. Τελείωσα τη σχολή το 2000 έκανα 4 χρόνια το «αγροτικό» μου και μετά κατέβηκα στην Αθήνα. Μετά τη δραματική σχολή σπούδασα στο Αριστοτέλειο στη Γαλλική φιλολογία. Πριν τελειώσω το θέατρο άρχισα να διαβάζω θεατρικά σενάρια, έβλεπα παραστάσεις και οι γονείς μου κάτι είχαν καταλάβει. Εγώ τους ανακοίνωσα απλά πως αφού πέρασα στο πανεπιστήμιο, τώρα θα πάω να σπουδάσω στη δραματική σχολή».

Τι δουλειές έκανε πριν γίνει ηθοποιός; «Η πρώτη μου δουλειά ήταν πωλήτρια σε κατάστημα καλλυντικών, μετά παπουτσιών και πλασιέ βιβλίων door to door».

Για το γάμο και τις σχέσεις της: «Μʼ αρέσει η εργένικη ζωή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μου αρέσει να έχω σχέση. Προσαρμόζομαι μέσα στη σχέση. Θα ήθελα να παντρευτώ, δεν με φοβίζει. Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στο να παντρευτώ. Έχω φτάσει όμως κοντά στο να κάνω μία σοβαρή σχέση. Έχω συζήσει και με κάποιον. Δεν με αφορά καθόλου όμως το διαδικαστικό θέμα της κουλούρας». Η Χρύσα Παππά διατηρούσε δεσμό με τον Άλκη Κούρκουλο για αρκετό καιρό.

Για τη ζωή της: «Μʼ αρέσει η ζωή που ζω τώρα, την ονειρευόμουν, αισθάνομαι πολύ καλά. Αν έπρεπε κάτι να αλλάξω, θα ήταν να προσθέσω λίγο ελεύθερο χρόνο».

Για το πιο τρελό πράγμα που έκανε μέχρι τώρα: «Όταν ήμουν 22 πήγα με μία φίλη μου στην Ηγουμενίτσα για να πάμε Κέρκυρα, αποφασίσαμε να κατέβουμε στην Καλαμπάκα για να περάσουμε το βράδυ και να πάρουμε την επόμενη μέρα το ΚΤΕΛ να φτάσουμε στον τελικό προορισμό μας. Δεν ξέρω αν είναι το πιο τρελό πράγμα, δεν είναι τίποτα σπουδαίο…».

Για το αν δέχεται την απιστία: «Δεν ξέρω αν με έχουν απατήσει, δεν το έχω μάθει. Πιστεύω όμως πως έχει συμβεί. Κάποτε πίστευα πως δεν συμβαίνει σε όλους αλλά μεγάλωσα και άρχισα να αναθεωρώ. Δεν με ενδιαφέρει όμως».

READ more